banner113

AK Parti Kızıltepe’de Vefa Buluşması Düzenlendi

Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa buluşmasında Ak partinin eski ve yeni yönetimleri bir araya geldi.

AK Parti Kızıltepe’de Vefa Buluşması Düzenlendi

Ak Parti Kızıltepe ilçe Başkan vekili Mehmet Aydın Yücedağ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen vefa buluşmasına Ak Parti Mardin il başkanı Nihat Eri, yönetim kurulu üyesi Bahattin Uncu ve çok sayıda partili katıldı.

 

Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkan vekili Mehmet Aydın Yücedağ proğramda yaptığı konuşmada, “Biz Birlikte Büyük Bir Aileyiz”, “Biz biriz, beraberiz ve hep birlikte Türkiye'yiz” ifadelerine yer vererek bu bilinçle hareket ederek bir araya gelen tüm partililere ve bu buluşmaya vesile olan Ak Parti Mardin il başkanı Nihat Eri’ye teşekkür ederek şunları söyledi:

 

“Bugün kü buluşmamızın amacı ilçemiz teşkilatında partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış siz değerli dostlarla bir araya gelip kısa da olsa birlikte zaman geçirip hasbihal etmek. Bizleri kırmayıp geldiğiniz için tekrar şükranlarımı sunuyorum. Kurucu üyelerimizden şu anda aramızda bulunmayan kardeşlerimizi buradan yad ediyorum.

Bugün bu salonda kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm dostlarla buluşmanın mutluluk ve heyecanındayım. Rabbimden temennim bu birlikteliğimizin hiç kaybolmaması ve ilelebet devam etmesidir. Bu ailenin bir bireyi olmaktan ve Mardin Kızıltepe’de sizlerle birlikte hizmet etmiş olmaktan gurur duyuyorum.

17 Yıllık bu birlikteliğimizi, ilkeli duruşumuzu önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde pekiştirilerek daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağımıza inancım fazlasıyla vardır.

Kazanan birlik ve birlikteliğimiz olsun, kazanan Kızıltepe olsun, Mardin olsun tüm Türkiye olsun.”

 

Ak Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa buluşmasında Ak Parti Mardin il başkanı Nihat Eri Kızıltepe teşkilatını bir arada görmekten duyduğu mutluluğu belirterek 24 Haziran seçimlerinin önemine değindiği proğramda Partinin eski ve yeni yöneticileri de söz alarak duygularını paylaştılar.


Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 01:19

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER