banner113

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkan Adayları Belli Oldu

Ak Parti Kızıltepe ilçe teşkilat başkanı Mehmet Aydın Yücedağ’ın görevinden istifa etmesiyle boşalan ilçe başkanlığına adaylık başvurularının sona ermesiyle başvuran başkan adaylarının isimleri belli oldu.

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkan Adayları Belli Oldu

Ak Parti Mardin il Başkanlığı tarafından 05 Ocakta Başlayan ve 07 Ocak 2020 saat 17.00’de sona eren Kızıltepe ve Midyat adaylık başvurularının tamamlanmasının ardından başkan adaylarının listesi belli oldu. Kızıltepe ilçe başkanlığına 22 adayın başvurduğu belirlendi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, İl Bilgi İşlem birimine müracaat eden adaylar için teşkilat içi temayül yoklaması gerçekleştirileceğini daha önce açıklamıştı buna göre Midyat İlçe Başkanlığında gerçekleştirilecek olan oylama 08.01.2020 Çarşamba günü, Kızıltepe İlçe Başkanlığında gerçekleştirilecek oylama 09.01.2020 Perşembe günü icra edilecek. Temayül yoklamasında ilçe ana kademe, ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları üyelerinin oy kullanmaları bekleniyor.

Kızıltepe İlçe Başkanı Mehmet Aydın Yücedağ'ın istifası ile boşalan AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı'na, gerçekleştirilecek olan 7. Olağan Kongreye kadar AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığına vekaleten Bülent Şahin'in bakacağı öğrenildi.
Ak Parti Kızıltepe ilçe başkanlığına adaylık başvurusunda bulunan 22 kişinin isimleri ise şu şekilde:
Abdulcelil Cangir
Abdulhalim Çifçi
Abdulnasır Aydın
Ahmet Cengiz
Bülent Şahin
Davut Dundar
Davut Teker
Fahrettin Kurtuluş
Faruk Sarıdağ
Hasan Yıldız
İslam Albayrak
Mahsum Aydın
Mehmet Salih Adanır
Mustafa Nülifer
Mustecab Karadeniz
Orhan Çeçen
Ömer Karakuş
Şeyhmus İliğ
Ümit Karakaş
Vedat Kılınçaslan
Veysi Tunç
Yusuf Can

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 01:02

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER