banner113

23 Nisan Öğrencilerden Annelerine Mektup

Kızıltepe 23 Nisan İlkokulu öğrencileri “Anneeee Mektubun Var” adıyla düzenlenen Anneler Günü etkinlikleri kapsamında annelerine mektup yazıp postaladılar.

23 Nisan Öğrencilerden Annelerine Mektup

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bulunan 23 Nisan İlkokulu “Anneeee Mektubun Var” adıyla düzenlediği Anneler Günü etkinlikleri kapsamında 100 öğrenci, mektup yazarak PTT aracılığıyla annelerine gönderdi.

PTT Kızıltepe Merkez Şubesi ile iş birliği içinde yapılan etkinlikte, sınıflarda yazılan mektuplar daha sonra sınıf öğretmenleri rehberliğinde öğrenciler tarafından yeni Mahallede bulunan PTT Şubesi personeline teslim edildi.

Annelerine mektup yazan öğrenciler adına 2/B şubesi sınıf öğretmeni Evren Devrim Kul, annelere sürpriz yapmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

 

“Şiirlerden ve görsellerden oluşan mektuplar yazdık”

“Doğduğumuz günden beri ellerimizden tutan, bizi hiç bırakmayan annelerimize sürpriz yapmak için onlara olan sevgimizi anlatan yazılardan, şiirlerden ve görsellerden oluşan mektuplar yazdık.” diyen Kul, yapılan etkinlikler kapsamında kendilerine desteklerini esirgemeyen PTT Kızıltepe Merkez Şubesi yetkililerine ve okul idaresine teşekkür etti.

 

“Unutulmaya yüz tutan değerlerimizden olan mektup yazma âdetimizi tekrar canlandırmaktır”

“Anneeee Mektubun Var”  etkinliği ile mektup yazma ve göndermenin yanı sıra, sevgi ve saygı gibi duyguların pekişmesi için benzeri etkinliklerin süreklilik kazanmasını istediklerini ifade eden 23 Nisan İlkokulu Müdürü Yurdal Demirel, “Burada ki ilk amacımız; annelerimizi bu özel günde hatırladığımızı, unutmadığımızı belirtmekti. Bu amacımızın yanı sıra, çocuklarımıza da düşündüklerini kâğıda yazabilme, aktarabilme alışkanlıklarının oluşmasını sağlamaktır. Ayrıca, unutulmaya yüz tutan değerlerimizden olan mektup yazma adetimizi tekrar canlandırmaktır. Bu faaliyetin gerçekleşmesinde emeği geçen 2/B Sınıfı öğretmeni Evren Devrim Kul ile öğrencilerine ve PTT Kızıltepe Merkez Şubesi yetkililerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 01:18

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER