banner113

Kalkan;" Kızıltepe halkına en iyi sağlık hizmetini vermek için çaba sarf edecez"

Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimliği atanan ve görevine başlayan Serdar Kalkan, Kızıltepe halkına en iyi sağlık hizmetini vermek için çaba sarf edeceğini söyledi.

Kalkan;" Kızıltepe halkına en iyi sağlık hizmetini vermek için çaba sarf edecez"

Kızıltepe’de görev yapan basın mensupları, Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan ve geçen hafta yeni görevine başlayan Dahiliye Uzmanı Dr. Serdar Kalkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

9 Eylül Üniversitesi tıp fakültesi mezunu İç hastalıkları uzmanı olan Kalkan daha önce Derik ve Mazıdağı devlet hastanelerinde başhekimlik, Mardin özel park hastanesinde yoğun bakım sorumlusu, Kızıltepe devlet hastanesi başhekim yardımcılığı, Mardin il sağlık müdürlüğünde idari işler başkanlığı, Kamu hastaneleri denetimi il koordinatörlüğü ve son olarak İzmir Urla hastanesinde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yaparken Kızıltepe Devlet hastanesi başhekimliği görevine getirilen Dr. Serdar Kalkan, ziyarette basın mensupları ile yaptığı sohbette Kızıltepe devlet hastanesinin yoğunluk açısından bölgenin en önemli hastanelerinden birisi olduğunu belirterek, 300 bin nüfuslu ilçenin gündüz 600 bini bulduğuna dikkat çekerek Derik, Mazıdağı, Nusaybin, Viranşehir, Ceylanpınar’dan vatandaşların hastanelerini tercih ettiklerini bunun yanı sıra Kızıltepe ve çevre ilçelerde ikamet eden geçici göçmenlere de hizmet verdiklerini belirtti. Kalkan, Görevlerin gelip geçici olduğunu ve bunun bir bayrak yarışı olduğunu amaçlarının vatandaşa daha iyi hizmet için çaba sarf etmek olduğunu, Hastane kapasitesinin yükseltilmesi için daha önce yapılan girişimlerin takipçisi olacaklarını, Hastaneye kadın ve çocuk bölümlerinin içinde yer alacağı ek bina taleplerinin gerçekleşmesi durumunda yatak kapasitesinin iki katına çıkacağını söyledi.

Kızıltepe Devlet Hastanesi başhekimliği görevine getirilen dâhiliye uzmanı Doktor Serdar Kalkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan basın mensupları Halit Solhan, Salih Keskin, Selman Güneş ve Cemiyet üyesi M.Ali Demir Doktor Kalkan’a yeni görevinde başarılar dilediler. Ziyarette Hastane müdürü Abdullah Saruhan ile başhekim yardımcısı Acil Uzman Doktoru Ümit Ölmez'de hazır bulundu.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER