banner113

Rektör Özcoşar: Öğrenci Memnuniyetini Esas Alacağız

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 2019-2020 akademik yıl başlangıcında öğrenci topluluklarının iş ve işlemlerini görüşerek istişare etmek ve yapılacak projelerin belli bir temada işlenerek farkındalığı artırmak amacıyla “Öğrenci Toplulukları” toplantısı yapıldı.

Rektör Özcoşar: Öğrenci Memnuniyetini Esas Alacağız
 

Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ın öncülüğünde düzenlenen toplantıya; MAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Öztürk, Genel Sekreter Yardımcıları, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ile Öğrenci Topluluklarının Başkanları ve Akademik Danışmanları katıldı.

Öğrenci toplulukları faaliyetlerinin Mardin Artuklu Üniversitesi’nin vizyon ve misyonunu yansıtacak şekilde her yıl belirlenecek bir tema  adı altında projelendirilmesi fikrini öne süren Rektör Prof. Dr. Özcoşar;

“Öğrenci memnuniyetinin esas alındığı bir anlayışla yola çıkmalıyız. Öğrenci topluluklarımızın işlevselliğini arttıracak özgün çalışmalar ile projeler hazırlanmalı ve bu projelere Sivil Toplum Kuruluşlarının da desteğinin alındığı kapsayıcı bir uygulamayı hayata geçirmeliyiz. Her akademik yıl için yeni bir tema oluşturmalı, çalışmalarımızı bu çerçevede planlamalıyız. Böylesi bir çalışmanın topluluklarımızın etkinlik konusunda ki iştahını açacağını düşünüyorum.” dedi.

Mardin Artuklu Üniversitesi kimliğinin oluşturulması noktasında akademik ve idari çalışanlardan öğrencilere kadar tüm kesimin sorumluluk alması gerektiğini belirten Özcoşar, bu sayede Üniversite’nin hak ettiği seviyeye ulaşmasının mümkün olabileceğini ifade etti.

Kültür, Spor ve Sanat alanında 50’den fazla öğrenci topluluğunun bulunduğunu vurgulayan Özcoşar, mevcut bulunan toplulukların işlevselliğinin arttırılması ve yeni öğrenci kulüplerin kurulması noktasında her türlü desteğin imkân doğrultusunda sağlanabileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 22:39

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER