banner113

Kızıltepe Kaymakamı Çam’dan Örnek Davranış

Kızıltepe Kaymakam Hüseyin Çam, kendisini tebrik ziyaretine gelenlerden çiçek yerine bağış talebi yerini buldu.

Kızıltepe Kaymakamı Çam’dan Örnek Davranış
Yapılan bağışlarla alınan kırtasiye malzemeleri 550 ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmaya başlandı.
Mardin Kızıltepe ilçe Kaymakamlığı görevine atandığında kendisini tebrik ziyaretine gelenlerden Çiçek yerine ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye dağıtılması için bağışta bulunma çağrısında bulunan Kaymakam Hüseyin Çam, çağrının ardından yapılan bağışlarla 550 öğrenci için alınan kırtasiye malzemelerinin ilk dağıtımını 4 köy okulunda yaptı.
Kaymakam Hüseyin Çam, Kızıltepe’de göreve başladığı ilk gün tebrik için kendisine gönderilecek olan çiçekler yerine, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemeleri alınmak üzere bağış yapılması çağrısında bulunmuş ve bu çağrı neticesinde hayırsever vatandaşlar Abdulkadir Eryılmaz, Ahmet Kılıç, Ali Özmen, Ayşegül Yıldırım, Aziz Akbal, Bahar Yıldız, Can İlhan, Fatma Betül Çoban, Funda Aydın, Hatip Şeran, M. Yaşar Akdağ, Mahmut Timur, Mehmet Eroğlu, M. Nurullah Özken, Musa Aras, Siraç Duyan, Sitam Tarhan, Sultan Özer, M.Şerif Öter, Şükrü Cevheroğlu, Zeki Bahadır ve Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası ile Kızıltepe Zahireciler Derneğinin bireysel ve kurumsal bağışları ile 550 öğrenciye kırtasiye malzemeleri alındı. Alınan kırtasiye malzemelerinin ilk kısmı ilçe Kaymakamı Hüseyin Çam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.
Çiçek yerine yapılan bağışlarla alınan kırtasiye malzemelerinin kalan kısmının kendilerine eşlik etmek isteyen hayırsever vatandaşlarla birlikte dağıtımına devam edeceklerini belirten ilçe Kaymakamı Hüseyin Çam, “Çocuklarımız adına hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bütün çalışmalarımız yavrularımız için.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 22:41

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER