banner113

Artuklu Üniversitesi Hizmet İçi Eğitimlerine Devam Ediyor

Mardin Artuklu Üniversitesi hizmetlerinin kesintisiz ve etkin bir şekilde sunulmasında çok önemli bir rol oynayan idari personellere yönelik yeni yönetim değerleri kapsamında "Gülümseyen Üniversite Bağlamında Kurumsal İletişim" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Artuklu Üniversitesi Hizmet İçi Eğitimlerine Devam Ediyor

Kurumsal Kimlik ve Kurumsal aidiyet konularının esas alındığı seminere; MAÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahap Özpolat, Genel Sekreter Yardımcılarından Tarık Demir, Muhammed İkbal Saylık ve M. Beşir Büyüktaş,  Personel Daire Başkanı ile üniversitede görev yapmakta olan Şef, Mühendis, Kütüphaneci, Programcı, Çözümleyici, Kimyager, Tekniker, Teknisyen, Hemşire, Memur, Bilgisayar İşletmeni, Şoför, Aşçı, Bekçi, Hizmetli 4/B Sözleşmeli Personel ve Sekreterler katıldı.

Üniversite personellerinin niteliğinin, misyon ve vizyonumuz doğrultusunda her bakımdan yükselmesini arzu ettiklerini söyleyerek açılış konuşmalarına başlayan MAÜ Rektörü Prof. Dr.  İbrahim Özcoşar;

“Göreve başladığımız andan itibaren yönetim anlayışımızın temel prensibi, tüm üniversite personellerinin saygınlığının aynı olduğu hususudur. Her çalışanımızın üniversitemiz üzerinde hakkı vardır ve bu hakkaniyet duygusu ile kurumumuzu sahiplenmesi gerekir.” dedi.

Yanlış iş yapmaya yönelik net ve keskin bir disiplin ile hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Özcoşar, başarı çıtasının yükseltildiği yönetim anlayışına tüm kesimin sorumluluk alarak katkı sağlaması gerektiğini belirtti.

Makamların ve statünün kişiye vereceği kibir zehrine karşı dikkatli olunması gerektiğinin altını çizerek sunumuna başlayan MAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahap Özpolat;  insan, vatandaş ve öğrenci merkezli çalışmalar ile iz bırakacak bir imaj çizmenin üniversitenin yönetim değerlerini yükselteceğine ve kurumsal kimliğin doğru aktarılmasına olanak sağlayacağı hususlarına değindi.

Soru cevap faslı ile devam eden program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 22:40

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER