Rize Günlerinde Kızıltepe Standına yoğun İlgi.

Merkezi Kızıltepe’de bulunan Mardin-Kızıltepe Çay-Kur Rize spor taraftar derneği, İstanbul’da düzenlenen Rize tanıtım günleri etkinliğinde yer alarak Mardin’i yanıttı.

Rize Günlerinde Kızıltepe Standına yoğun İlgi.
Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından 16-20 Ekim tarihlerinde İstanbul Maltepe’de düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ziyaret ettiği 11. Rize Günleri etkinliğine katılarak dernek adına stand açan Mardin-Kızıltepe Çay-Kur Rize spor taraftar derneği Mardin’in tanıtımına katkı sundu. Stand katılımcılıların yoğun ilgisini gördü.
RİDEF’in düzenlediği 11 ci tanıtım günlerine davet edildiklerini açıklayan Mardin-Kızıltepe Çay-Kur Rize spor taraftar derneği Başkanı Harun Çınar, RİDEF genel başkanı Recep Albayrak’ın kendilerini davet ederek yer ayırdığını ve bundan onur duyduklarını belirten Çınar, “Bizde burada kendi derneğimiz adına standımızı ziyaret edenlere 120 kilo dibek kahvesi, 10 kilo mırra kahvesi, 40 kilo badem şekeri ikramda bulunarak etkinliğe katılım sağlayıp ilimizi ilçemizi en iyi şekilde tanıtıp temsil ettik. Standımız çok yoğun ilgi gördük 4 gün süren etkinlikte bütün resmi kurumlar tarafından yoğun ilgi gördük. Etkinliğe katılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşviki ile protokolde de yerimizi aldık. Cumhurbaşkanımız ile de konuşup çalışmalarımızı aktardık. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 22:41

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER