banner113

Kızıltepe Gençlik Merkezi öğrencileri, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Ettiler.

Kızıltepe Gençlik Merkezi üyesi ve Süleyman Solhan İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Kızıltepe Gençlik Merkezi Kitap okuma halkaları çerçevesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ ın odasında buluşarak okudukları kitapların kritiğini yaptılar.

Kızıltepe Gençlik Merkezi  öğrencileri, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Ettiler.

Etkinliğe katılan gençler, Cahit ZARRİFOĞLU nun ‘’ Bir Değirmendir Bu Dünya’’ kitabı ile Emine SEÇERALİÇ KASLI’nın ‘’Kurşunlarında Rengi Var’’ kitaplarını bir hafta içinde bitirerek elde ettikleri çıkarımları arkadaşları, Kızıltepe Gençlik Merkezi Müdürü İmran TEKİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ ile paylaştılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ, kendileri için bugün adına en anlamlı etkinlik olduğunu belirterek, çocuk ve gençlerimizin teknoloji bağımlılığından bir an önce kurtulmaları gerektiğini ve okumayı her alanda yaygınlaştırmamız gerektiğini belirttiler. Gelen gençlere değişik ikramlarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ, bu etkinliklerin ve okuma halkalarının tüm okullarımızda yaygınlaştırılması için her türlü destek ve çalışma için İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğümüzün yanında olduklarını belirterek gençlere ve Kızıltepe Gençlik Merkezi Müdürü  İmran TEKİN ve Gençlik liderlerine teşekkürlerini ilettiler.

Bütün okullarımızda kitap okuma halkalarını oluşturmaya çalıştıklarını belirten  TEKİN; ‘’Çağımızın belki de en büyük hastalığı teknoloji ve zararlı madde bağımlılığıyla kendi kültüründen, inancından uzaklaştırılmaya çalışılan gençliğimizdir.’’ Dedi. Tekin,   Geleceğe sağlam adım atabilen düşünen ve irdeleyen ufku geniş bir gençlik ve gelecek için muhakkak ki okumamız, araştırmamız gerektiğini belirttiler. Gençlik ve Spor Bakanlığımız da  konuyla ilgili ciddi çalışmalar yürütmektedir diyen TEKİN, bu çalışmaların bir ayağını oluşturmanın gururu içinde olduklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2017, 21:19

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER