banner113

Hayırsever İşadamıyla 16 Derslikli Fen Lisesi Protokolu

Hayırsever İş Adamı Mehmet Hadi Kahraman ile 16 Derslikli Fen Lisesi Okul Protokolü İmzalandı.

Hayırsever İşadamıyla 16 Derslikli Fen Lisesi Protokolu
Mardin ili Kızıltepe ilçesi, Akziyaret Mahallesi, Tarihi İpekyolu üzerinde bulunan arsa üzerinde hayırsever tarafından Eğitime %100 Destek Kampanyası çerçevesinde 16 derslikli Fen Lise binasının, saha tanziminin ve çevre duvarının yaptırılarak mülkiyetinin Hazineye, kullanma hakkının ise Milli Eğitim Bakanlığına devredileceği okul protokolü Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER  ile Hayırsever İş Adamı Mehmet Hadi Kahraman arasında imzalandı.
Hayırsever İş Adamı Mehmet Hadi Kahraman yapmış olduğu konuşmasında; “Kendi bölgemize, yetiştiğimiz yöremize, kendi toprağımıza hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz’ dedi.


İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER  ise yapmış olduğu konuşmasında; “Okulumuz Akziyaret Mahallesi, Tarihi İpekyolu üzerinde bulunan alanda 16 derslikli olarak inşa edilecek. Bu eseri insanlığa ve Kızıltepe’mize kazandıracağından ötürü Mehmet Hadi Kahraman beye çok teşekkür ediyorum” dedi.


Ardından okul protokolü imzalanarak hayırlı olması temennilerinde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2020, 22:31

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki akgül
Zeki akgül - 4 yıl Önce

Müstesna insan değerli, saygı değer dostum sayın Hadi Kahraman beye böylesi yakışır. Bu jestinden dolayı kendisini Kutlarım. Eserinin eğitim dünyamıza hayırlı olmasını dilerim. .kendisine sağlık sıhhat ve uzun ömürler temenni ederim.

Kenan kaplan
Kenan kaplan - 4 yıl Önce

Allah razı olsun değerli büyüğümüz M hadi kahraman bu eğitime desteklediğine dolayı sonsuz teşekkürler

SIRADAKİ HABER