banner113

AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI KIZILTEPE MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve AK Parti Mardin İl Yönetim Kurulu’ndan oluşan heyet eşliğinde Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu ve Kızıltepe Muhtarlar derneği Başkanlığı’ndamuhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldiler.

AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI KIZILTEPE MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
 AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç toplantıya ilişkin yaptığı açıklamalarda, “İl ve tüm ilçelerimizde çok değerli muhtarlarımızla değişik platformlarda sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarının çözümü için gerekli istişarelerimizi gerçekleştiririz. Vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi teşkil eden muhtarlarımızın ilettikleri her sıkıntı ve önerileri çözmek için elimizden gelen her gayreti gösteriyoruz. Bu minhalde tekrar bir toplantı da daha muhtarlarımızla bir arada olmanın kıvancını yaşıyoruz”.

İl Başkanı Kılıç, “AK Parti İl ve İlçe Başkanlıklarımızın uyumu, Büyükşehir Belediye ve İlçe Kayyum Belediyelerininkoordinasyonlu bir şekilde hareket etmeleri muhtarlarımız tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Kızıltepe gibi nüfus yoğunluğu fazla olan ilçemizin biriken sorunlarının en kısa zamanda, merkezden başlanarak kırsal mahallelere doğru bir hizmet akışının sağlanacağını muhtarlarımızla paylaştık. Özellikle Kızıltepe ilçe merkezinde yapılacak olan ve şehrin görselini tamamen yeniletecek çalışmalara ağırlık verileceğini, 2021 yılı kırsal kalkınma planında hem merkezde hem de kırsal mahalle yollarımızda eksik kalan çalışmalartamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını belirttik”.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 14:46

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER