banner113

Başkan Tutaşı, TÜGVA’da Gençler İle Bir Arada

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı gençlerin fikirlerini her zaman önemsediklerini ve ilçe yönetiminde de gençlerin fikirlerini her zaman dikkate aldıklarını dile getirdi.

Başkan Tutaşı, TÜGVA’da Gençler İle Bir Arada

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mardin İl Temsilciliğinin konuğu oldu. Başkan Tutaşı,“İşin Ehlinden” isimli programda şehir ve belediye yönetimi konusunda gençlere tecrübelerini aktardı. Gençlerin de sorular ile belediyeciliği öğrendiği toplantı faydalı bir şekilde sona erdi.

Faydalı ve başarılı bir toplantı

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Gençlerimiz ile sıklıkla bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi. Tutaşı TÜGVA’nın davetinin akabinde heyecan duyarak gençler ile bir araya geldiğine işaret ederken, “İlçemizde her fırsatta gençlerimiz ile buluşuyor ve onları dinliyoruz. İlçemizin yönetiminde ise onların bakış açılarını ön plana koyuyoruz. Bu sayede genç dostu belediyeciliğin de temellerini en güzel şekilde atıyoruz. Bugün TÜGVA’da enerjisi ve sosyal projeleri ile dikkat çeken bir kuruluştur. Bu nedenle kendi heyecanımızı da gençlerimizin enerjisiyle birleştirmek adına son derece faydalı bir toplantı düzenledik” ifadesini kullandı.

Genç dostu belediye

Belediye olarak gençlere yönelik projelerin son hızıyla sürdüğünü aktaran Tutaşı, “Biz göreve gelir gelmez gençlerimizin sorunlarına ve beklentilerine de eğildik. Bu nedenle onların yaşamaktan mutlu olacağı bir ilçe hedefiyle çalışmalar yaptık. Yetki alanımız içinde başarılı işleri gerçekleştirdik. Bilgi evimiz gençlerimizi ve öğrencilerimizi üniversiteye gitme yolunda önemli katkı sundu. Ayrıca sosyalleşmelerine de imkan tanıdı. Mahalle konaklarımız da gençlerimizin hizmetinde oldu. Yakın zamanda ilçemize modern ve güzel bir gençlik merkezi kazandırmayı düşünüyoruz. Bundan sonra da gençlerimiz ile iç içe ilçemize başarılı bir ivme kazandıracağız” diyerek sözlerine son verdi.

Programın akabinde TÜGVA Mardin İl Temsilcisi Muhyettin Ertaş Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı’ya plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2020, 23:52

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER