“Yetenek Avcısı AVM’lerde” 7 Nisan’da Mardin’de

Sporcu avına hız kesmeden devam! Gençlik stantları, spor gösterileri, ödüllü yarışmalar ve dijital oyunlar ile “Yetenek Avcısı AVM’lerde”ekibinin bu seferki durağı Mardin Mova Park AVM.

“Yetenek Avcısı AVM’lerde” 7 Nisan’da Mardin’de

Türkiye’de bir uçtan bir uca spor gösterileri düzenleyerek, sporu yaşam tarzı haline getirmeyi hedefleyen “Yetenek Avcısı AVM’lerde” sporcu avına Batman’da devam edecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün organize ettiği “Yetenek Avcısı AVM’lerde” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler beşinci haftasında yoğun ilgi ile devam ediyor. Spor severler düzenlenen etkinlikler kapsamında, her türlü spor branşını yakından tanıma, istedikleri spor branşları hakkında bilgi edinme ve etkinliklere kendileri de katılarak öğrenme ve eğlenme fırsatı yakalıyor.

Etkinlik alanında bulunan katılımcılar, antrenörlerimiz yönlendirmesiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tüm tesislerinden ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı antrenörleri, milli sporcular ve olimpiyat adayları tarafından sergilenen tekvando, güreş, judo, capoiera, matrak, eskrim, cimnastik, badminton, masa tenisi, aikido, wushu, dart ve daha bir çok olimpik ve diğer branşların tanıtımı yapılarak, izleyenlere etkileyici gösteriler sunuluyor.

Sürpriz konukların ve sürpriz hediyelerin de olduğu “Yetenek Avcısı AVM’lerde” ekibi 7 Nisan’da Mardin Mova Park AVM’de Mardinlileri bekliyor. Sporu tüm topluma yaymak için yola çıkan “Yetenek Avcısı AVM’lerde” ekibinin muhteşem gösterilerini sakın kaçırmayın!


www.facebook.com/yetenekavcisiavmlerde

twitter.com/YetenekAvciAVM

//www.youtube.com/yetenekavcisiavm

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2013, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER