banner113

Kimse Yok Mu Derneği Gökçe Beldesinde bin kişiye iftar verdi

Ramazan ayı boyunca, 29 günde Türkiye'nin 29 ilini gezerek yerel güzellikleri iftar sofralarına taşımayı hedefleyen Kimse Yok mu Derneği Gezici Aşevi Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Gökçe Beldesinde bin kişiye iftar verdi.

Kimse Yok Mu Derneği Gökçe Beldesinde bin kişiye iftar verdi
 Belediyenin tahsisi ettiği halı sahada yer sofrası kuran dernek gönüllüleri,yoksul vatandaşlarla iftar açmanın keyfini yaşadı. 4 çeşit yemek ve tatlı ikramı yapılan iftara beldedeki çocuklarda yoğun ilgli gösterdi.İftar dağıtımına belde skinleride yardımcı oldu.

Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarla bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Kimse Yok Mu Derneği Kızıltepe temsilcisi Mehmet Salih Özgün, özellikle yoksul vatandaşlara bir nebze olsun yardımcı olmak amacıyla bu iftar yemeğini düzenlediklerini söyledi.Ramazan ayının bol bereketli ve rahjmet ayı olduğunu dikle getiren Özgün, bu ayda yapılan hayırların katlandığını hatırlattı.Halşkın birbiri ile kucaklaması için Ramazan ayının ayrıca bir rahmet olduğunu aktaran Özgün, bu tür iftarların bu kucaklaşmaya vesile olduğunu bildirdi.

İftara katılan belde sakinlerinden Mehmet Çelik, böyle bir organizyason düşünerek beldeyi unutmayan dernek yetkililerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2012, 14:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
allah kabul etsin
allah kabul etsin - 12 yıl Önce

bu beldemizde yaşayanlar o kadar fakir ki fas'tan gelin getiriyorlar. http://www.sabah.com.tr/yasam/2011/02/14/fasli_gelinler_kiziltepeli_kadinlarin_kbusu_oldu

SIRADAKİ HABER