banner113

Kızıltepe Stk Platformu Dernek Üyelerine Ve Basına İftar Yemeği Verdi

Kızıltepe STK Platformu ,dernek üyelerine ve basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kızıltepe Stk Platformu Dernek Üyelerine Ve Basına  İftar Yemeği Verdi

Kızıltepe’nin en etkin sivil toplum kuruluşu olma özelliğini taşıyan ve yapmış olduğu etkinliklerle  Kızıltepe’nin gündemini belirleyen Kızıltepe STK Platformu düzenlediği iftyar yemeği ile ilçedeki derneklerle ve basını bir araya getirdi.

 İftar programında konuşan STK Platform Sözcüsü M.Şerif  ÖTER  , Platformun din, dil, ırk ve mezhep gözetmeksizin yaratılanı yaratandan ötürü seven, yapılanları takdir edip, yapılmayanları araştırarak ilgili mercilere ileten ve takip eden anlayışıyla Kızıltepe’ye hizmet etmeye çalıştığını ifade etti.

 Kızıltepe STK Platformu’nun kuruluşundan bu yana ilçenin sorunlarını yakından takip ederek, çözüm noktasında köprü vazifesi gördüğünü belirten STK Platform Sözcüsü M.Şerif  ÖTER  ,“Platformumuz ilçemizin sorunlarını gündeme getirmenin yanı sıra halk ile yerel yönetimler arasında bir köprü vazifesi oluşturmuştur. İlçe protokolümüz, muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz, bürokratlarımız ve siyasi parti temsilcilerimizle her zaman diyalog içerisinde olarak fikir alışverişinde bulunduk.

  

Maneviyatın doruğa ulaştığı bu mübarek ayın hakkımızda hayırlara vesile olması dileğiyle, Ramazan-ı Şerif’iniz mübarek olsun. Bu mübarek ayda daima yardımlaşan,  birbirine iyi mukabelede bulunan, fakirleri gözeten ve manasına uygun yaşayarak sonunda hakkıyla bayramı kutlayanlardan olmamızı ve olmanızı yüce yaratandan niyaz ederim” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2012, 04:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
omeryan
omeryan - 12 yıl Önce

butun kiziltepe haber sitelerinde nedense hep stk foto ve ropörtaj lari mevcut ben stk karsi degilim yanlis anlasilmasin ama kiziltepenin hic bir derdi sikintisi yok mu belkide butun gazeteler stk adina calisiyor yapmayin biraz halkin arasina karisin ve sunu bilinki size elestiren sizin dostunuzdur daha iyi yere gelmeniz icin saygilar


cevap-----haber değeri gördüğümüz herşeyi haber yağıyoruz,halk içinden biriyiz.olumlu eleştiriniz için teşekkür ederiz
editör

SIRADAKİ HABER