banner113

Abdurrahman Sadien Sesiyle Büyüledi

Dünya Kur’an-ı Kerim okuma birincisi Güney Afrikalı hafız Abdurrahman Sadien, Mardin Belediyesi’nin organizasyonuyla dün gece Dara Anfi Tiyatro Alanında gerçekleştirdiği Kur’an-ı Kerim tilavetiyle ile izleyenleri büyüledi. Düzenlenen programa ilgi büyüktü.

Abdurrahman Sadien Sesiyle Büyüledi

                   Program, Mardinin Ünlü hafızlarından eski Ulucami Müezzini Hafız Ali’nin   Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı.Mardin Müftülüğü İlahi korusunun bir ağızdan ilahi okuması da programa farklı bir renk kazandırdı.

                 Dara Anfi Tiyatro Salonunda Teravih namazından sonra, Bülbül sesli hocaların ardından Kur’an-ı Kerimi seslendiren Abdurrahman Sadien güzel sesi ve okuyuşuyla dinleyicilere duygulu anlar yaşattı. Abdurrahman sadien’in Kur’an-ı Kerim tilaveti katılımcıları duygulandırırken, bazı vatandaşlar da  gözyaşlarına hakim olamadı.

           Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, “ Kur’an ziyafetiyle bu programı taçlandıran ve Mardin halkının Kur’an-ı Kerime olan ilgi ve iştiyakını bizlere gösterdiği için Abdurrahman Sadien beyefendiye sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

           Dünya ihtiyarladıkça, gençliğini ve tazeliğini koruyan Kur’an-ı Kerim tilaveti, Abdurrahman Sadien’in gür sesi ve muhteşem edasıyla devam etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2012, 15:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
islam islam
islam islam - 12 yıl Önce

kuran-ı kerim böyle içten böyle güzel ve sesiyle birlikte bizleri çok duygulandıran hafıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum...

SIRADAKİ HABER