banner113

TARAF'TA İSTİFALAR DEVAM EDİYOR

Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın yanı sıra Çongar ve Düzel'in de istifa ettiği Taraf Gazetesi'nde yaprak dökümü devam ediyor.

TARAF'TA İSTİFALAR DEVAM EDİYOR
Yayın Koordinatörü Markar Esayan, Yazar Murat Belge, Yazı İşleri Müdür Yardımcısı Mehtap Genç ve Ekonomi Şefi Eylem Düzyol başta olmak üzere bütün birim yöneticilerinin istifa kararı aldığı belirtildi.

Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan, yardımcısı Yasemin Çongar ve her pazartesi röportajları yayınlanan Neşe Düzel'in Taraf'tan istifa ettiği haberinin ardından, gazetede istifa depreminin sürdüğü öğrenildi.

Hürriyet'ten öğrenildiğine göre, Yayın Koordinatörü Markar Esayan ve yazar Murat Belge istifa etti.

Toplantı yapan gazete çalışanlarından Yazı İşleri Müdür Yardımcısı Mehtap Genç ve Ekonomi Şefi Eylem Düzyol başta olmak üzere bütün birim yöneticilerinin istifa kararı aldığı belirtildi.

TARAF KAPATILACAK MI?

Gazetenin sahibi Başar Arslan, istifalar nedeniyle Taraf'ın kapatılacağı iddialarını yalanlayarak, "Çok önemli işler yaptılar ve yoruldular. Geldiğimiz noktada bir anlayış farkı oluştu. Taraf yoluna devam edecek. Altan ve ekibinin çok büyük katkıları oldu. Yaptıklarıyla demokrasi tarihine geçtiler. Ahmet Altan'la elbette dostluğumuz sürecek" demişti.

'YENİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ YILDIRAY OĞUR' İDDİALARINA CEVAP

Taraf Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur genel yayın yönetmeni olacağı iddialarını Twitter hesabından cevapladı:

"Taraf'a GYY olduğum haberi külliyen yalandır. Tebrik ve küfür mesajları, analizler ve köşe yazarlığı için gönderilen cvler hükümsüzdür."

www.habername.com

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2012, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER