banner113

DERİK SPOR YÖNETİMİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ.

Mardin ‘in Derik ilçesinde beş yılından bu yana Derik Spor Kulübünün başında Teknik sorumlu olarak çalışmalarını yürüten Can Palamut takımı şampiyonluk potasına sokmak için ilçenin illeri gelenleri ve ilçede bulunan tüm kamu kurumlarını ziyaret ederek, Derik Spor Kulübüne maddi ve manevi desteklemeleri yönünde ihtiyaçlarının olduğunu belirti.

DERİK SPOR  YÖNETİMİ  AK PARTİ İLÇE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ.

Derik Ak Parti ilçe Başkanı Ali Osman Tutal’ı da ziyaret eden teknik sorumlu Can Palamut ve futbolcularından Erdal Sever ilçe Başkanına üzerine Ali Osman Tutal  yazılı Derik Spor formasını hediye ettiler.

Ak Parti ilçe başkanı   Ali Osman Tutal ”Derik Spor yönetimi adına bize ziyarete gelen sayın Can Palamut ve diğer futbolcularımıza teşekkür ederim.Ayrıca böyle ince nezaketlerinden dolayı da sonsuz teşekkürlerimi de belirtmek isterim.Derik Sporumuza ellerimizden geldikçe desteklerimizi sürdüreceğimizi belirtmekte de fayda vardır.” Dedi.

Derik Spor Yönetimi ise “Bundan sonra ilçedeki ziyaretlerini sık sık tekrarlayacaklarını,takımın şampiyonluğuna kararlı olduklarını” belirtiler.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2012, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER