banner113

TOGEM, Yardımları İhtiyaç Sahiplerinin Ayağına Götürüyor

Mardin Belediyesi bünyesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da dar gelirli vatandaşları unutmuyor.TOGEM şu ana kadar 23 mahallede 2 bin gıda yardım paketi dağıttı.Ramazan ayı sonunda bu rakamın 5 bine ulaşması hedefleniyor. TOGEM ayrıca ihtiyaç sahiplerine; giyim malzemesi, mobilya ve beyaz eşya gibi yardımlarda bulunuyor.Şu ana kadar yüzlerce aileye de giyim ve çeşitli eşya yardımı yapıldı.

TOGEM, Yardımları İhtiyaç  Sahiplerinin Ayağına Götürüyor

              Mardin Belediye Başkanının eşi ve TOGEM Onursal Başkanı Fahriye Ayanoğlu,;”TOGEM sayesinde yoksullar gelip bizi bulmayacak, onların kapımıza gelmesini asla beklemeyeceğiz, tam tersine bizler gidip yoksulları bulacak, onların kapısını çalacak, onlara ellerimizi uzatacağız.”dedi.

 

                Ramazan ayı içinde tespit ettikleri İhtiyaç sahibi ailelere bir aylık gıda  ihtiyaçlarını karşılayacak gıda paketleri dağıttıklarını ifade eden Bayan Ayanoğlu; “Her Yıl düzenli bir şekilde tespit ettiğimiz dar gelirli ailelere ve Mardin’de bulunan mahallelerin tamamına gıda, eşya ve giysi yardımları yapıyoruz.Ramazan ayında yardım faaliyetlerimizi daha çok yoğunlaştırıyoruz.En önemli özelliğimiz ise yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ayağına götürmemizdir. TOGEM sayesinde yoksullar gelip bizi bulmayacak, onların kapımıza gelmesini asla beklemeyeceğiz, tam tersine bizler gidip yoksulları bulacak, onların kapısını çalacak, onlara ellerimizi uzatacağız.Şu ana kadar TOGEM aracılığıyla, gıda, eşya, giyim, ve kitap yardımlarına kadar geniş bir alanda yardımlar yapıldı TOGEM’e yardım eden tüm hayırseverlere teşekkür ederim.”dedi.

                TOGEM, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, içinde; Şeker, Zeytinyağı, Pirinç, Domates salçası, Mercimek, Nohut ve Makarna’ dan oluşan gıda paketleri dağıtılıyor.Yardımlar TOGEM’e ait araçlarla ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine  ulaştırılıyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2012, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER