banner113

Atletizm Kulübü Diyarbakır’dan Kupa İle Döndü

“Mardin’de Atletizm Sporunu Sevdirme ve Yaygınlaştırma” Projesi devam etmektedir.

Atletizm Kulübü Diyarbakır’dan Kupa İle Döndü
Türkiye Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen, Mardin Valiliği SODES Koordinasyon Birimi’nce koordine edilen ve Mardin Atletizm Spor Kulübü’nce yürütülen “Mardin’de Atletizm Sporunu Sevdirme ve Yaygınlaştırma” Projesi devam etmektedir.

Mardin Atletizm Spor Kulübü Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler arası Güneydoğu Anadolu Bölgesel Küçükler Yıldızlar Kros ligi yarışları 22 Kulübün katılımıyla Diyarbakır ilinde hafta sonu yarışmalar tamamlandı. Kulüpler ligine adeta bir atlet ordusuyla katılan Mardin atletizm spor kulübü 4 takım ve 24 sporcu ile Mardin ilimizi başarıyla temsil ederek ilimize 3. kupasını kazandırdı.
Kulüp Başkanı Mehmet Münir Cura yaptığı açıklamada Kros yarışmaların da elde edilen başarılı çalışmalar
Mardin Belediye Başkanı Sayın Mehmet Beşir Ayanoğlu’nun Kros parkurunun yapılması ve tüm amatör sporculara tahsis etmesi sporculara destek vermesi bizi başarıya da teşvik etmiştir.
Çalışmalarımıza alt yapıya destek sunan Mardin Valiliği ve SODES birimine kulüp Antrenörleri ve gönüllü olarak derneğimiz ‘de çalışanlarımıza destekleyen herkese teşekkürü bir borç bilir bundan sonraki çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam etmeyi arzuladıklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 21:38

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER