banner113

MARDİNSPOR'DAN ŞAKİR NUHOĞLU'NA COŞKULU DESTEK

Mardinspor'dan Şakir Nuhoğlu'na Sloganlı,Meşaleli, Coşkulu Destek

MARDİNSPOR'DAN ŞAKİR NUHOĞLU'NA COŞKULU DESTEK


Mardinspor yönetimi ve taraftarları, Saadet Partisi Artuklu Belediye Başkan Adayı Şakir Nuhoğlu’nun Yenişehir'de bulunan Seçim Bürosunu ziyaret etti.Mardinspor taraftarları İşadamı Şakir Nuhoğlu'na slogan ve meşalaler eşliğinde coşkulu tezahüratta bulundu.

Mardinspor taraftarları, ‘En büyük Başkan Şakir baba", "Artuklu'yu Kurtaracak Başkan Şakir Baba ve "Yaşasın Taraftarların başkanı" sloganlarını atarak tezahüratta bulundu.Saadet Partisi Artuklu Belediye Başkan Adayı Nuhoğlu ise taraftarları kapıda karşılayarak, Mardinspo'ra her zaman destek verdiklerini belirtti.
Seçimi kazansak ta kazanmazsak ta Mardinspor'a desteğimiz her zaman olacak şeklinde konuşan Nuhoğlu; " Mardinspor bu kentin bir takımı ve bu takımı desteklemekte bizim görevimiz. Mardinspor bizim her zaman başımızın tacı ve bu takımı iyi yerlere getirmek boynumuzun borcudur", dedi.
Mardinspor taraftarları olarak seçimde Saadet partisi aday Şakir Nuhoğlu’nu yürekten destekleyeceklerini söyleyen Mardinspor Başkanı Mehmet Dağ , “Biz Mardinspor yönetimi olarak bizi her zaman destekleyen Sayın Şakir Nuhoğlu’nun yerel seçimleri kazanmasını diliyoruz. Mardinspor olarak bu seçimde Saadet partisinden Aday olan Sayın Şakir Nuhoğlu’nu taraftarlarımızla birlikte yürekten destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2014, 16:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER