banner113

Ahmet Türk Seçim Çalışmasına kurumları ziyaret ederek başladı

Mardin Büyükşehir Eş Başkan adayı Ahmet Türk ve BDP Mardin Artuklu Belediye eş başkan adayları Mehmet Emin Irmak ve Leyla Sevinç Bozan 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında işçileri ziyaret etti.

Ahmet Türk Seçim Çalışmasına kurumları ziyaret ederek başladı

Yapılan ziyaretlere BDP Mardin İl Örgütü, Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk ve belediye mecslis üyeleri katıldı. Türk ve beraberindekiler  ilk olarak Mardin İl Özel İdare'yi ziyaret ederek orada çalışan işçiler ile bir araya geldi.

Ardından Mardin Organize Sanayi Sitesi'nde bulunan Teksil Fabrikası işçi ve yetkilileri ile görüşüldü. Mardin'in önemine dikkat çeken Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Ahmet Türk, "Bizler başa geldiğimiz takdirde kendi toprağımızda üretime önem verecek ve gelişmesi içinde her şeyi yapacağız. Aynı zaman da dışarıda çalışan arkadaşlarımızı da buraya getirecek ve onlara çalışma olanakları sağlayacağız. Çünkü bilindiği gibi halkımızın çoğu dışarıda çalışmaktadır" dedi. Ziyaretin ardından adaylar Mardin Organize Müdürlüğü'nü ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 01:04

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER