banner113

Atletizm' de Başarı Üstüne Başarı

Gaziantep İllinde düzenlenen Kurtuluş Koşusu sona erdi.

Atletizm' de Başarı Üstüne Başarı
Gaziantep' te düzenlenen Kurtuluş Koşusu üç ayrı kategoride düzenlendi; 55 ilden binlerce sporcu ve vatandaşın katıldığı maraton Gaziantep Büyükşehir Belediye binası önünden başladı, katılımcılar Gaziantep Kalesi'nden geçerek Nail Bilen Caddesi ve Gazi Muhtar Paşa Bulvarı'nı takip ederek başlangıç noktasına döndü.
Düzenlenen maratonda Milli Sporcu Ömer ALKANOĞLU 0:28:36 derece ile dördüncü oldu. Böylesine büyük bir organizasyonda dizindeki sakatlığa rağmen ALKANOĞLU güzel bir derece elde etti.
İl Müdürü Hadi ÇOMAKTEKİN " Gaziantep'te düzenlenen 10 km'lik etap Elit Sporcular ve özellikle masterler için hazırlanmış bir etap tam 322 sporcuyu geride bırakan Ahmet ALKANOĞLU başarısından dolayı bizi mutlu etti. Böyle güzel başarılar yetişmekte olan sporcularımıza örnek olmaktadır. Sporcumuz ve Antrenörlerini kutluyor ve başarıların devamını diliyorum." dedi.
Atletizm İl Temsilcisi Muhammed ÇEKİN " Ömer ALKANOĞLU' nu gösterdiği çabadan dolayı tebrik ediyorum ve dizinin iyileşmesi ile daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Her zaman yanımızda olan İl Müdürümüz Hadi ÇOMAKTEKİN 'e ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 12:53

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER