banner113

Alışveriş Ve Eğlencenin Yeni Rengi Mardin Avm Açıldı

MARDİN Merkezin ilk Alışveriş merkezi olan MARDİN AVM 25.Aralık Cuma günü saat 11.00’de kapılarını müşterilerine açtı.

Alışveriş Ve Eğlencenin Yeni Rengi Mardin Avm Açıldı

İnşaat alanı 28.600 m2 olan Mardin AVM, yaklaşık 13.500 m2 kiralanabilir alan içinde, 56 adet mağazası, sinema salonları, marketi , çocuk oyun parkı ile her yaştan müşterinin keyif alacağı şekilde tasarlanarak bir Alışveriş Merkezinin ötesinde eğlenceli bir yaşam alanı sunmaya başladı.

Mardin AVM,  bulunduğu bölge ve konum itibarı ile Mardin’in sosyal, kültürel ve ticari hayatına da yeni bir dinamizm getirecektir.  Tüm mağazaların  açılışı sonrasında  yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlanacaktır.

2.600 m2 alanda son derece modern bir dekorasyon ile açılan bölgenin sevilen markası Emirgan Market, Mardin merkezin ilk sinemaları olan 6 salonlu Cinemaximum, Türkiye’nin sevilen markası LC Waikiki, ilk defa Mardin’de yer alan 600 m2’lik mağazası ile Özdilek, Toyzz Shop ve çocuk eğlence merkezi Playland yanısıra konsept mağazası ile Kemal Tanca, Watsons, Süvari, Crispino, Jiber, Zühre, Madam Hill, Şahnur Butik,Samsung,Optik Dünyası, Avea, Missy Accesories, Ninova Kuyumculuk, Otantik Kumpir, Pasaport Pizza, Dr.Pide , Mardin Kapı Ciğercisi Ömer Usta , Makarala Cafe, Ziyafet Çiğ Köfte, Çay Zamanı, Rose and Rose, Note Kozmetik, Haribo,  David Walker Parfümeri, Zirve Telefon Aksesuar, Neron Aksesuar, Milk Corn, müşterilere hizmet vermeye başladılar. Burger King ile Mardin’de ilk defa açacak olan Robert’s Coffee ise 2016 ilk haftasında açılışlarını gerçekleştirecekler.

Alışveriş Merkezinde Güvenlik sistemi (CCTV) 125 adet kamera içermekte olup, dahili yayın yapan  17 Lcd ekran mevcuttur. Bina, özgün dış mimarisi, terasları ve ferah iç mimarisi ile müşterilerine keyifli zamanlar yaşatacaktır.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 12:59

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
zübeyde Çelik
zübeyde Çelik - 8 yıl Önce

Bence mardine gelirseniz avm olarak mova park ve emirgan avm dir benim memleketim sonuçta...

elif baday
elif baday - 7 yıl Önce

bence cok guzel ama civilde olsa super olurdu

Şeyhmus
Şeyhmus - 6 yıl Önce

mardın avm açılısla mardinin gelişimine olumlu etki eden bir avm olup tek sıkıntısı tatlı resturanı olmamasıdır aci̇l gelsi̇n.,.,.,.,

Kübra akıncı
Kübra akıncı - 5 yıl Önce

Avm'nin içinde oyun alanı varmı çocukların eylenebileceği sıcak bi alan

Kübra akıncı
Kübra akıncı - 5 yıl Önce

Avm'nin içinde oyun alanı varmı çocukların eylenebileceği sıcak bi alan ve mutlu edebilecek hediyelerle görmek isteriz

SIRADAKİ HABER