Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırının Referandum Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, referandum çalışmaları kapsamında Ömerli ve Midyat ilçe merkezleri ile bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırının Referandum Çalışmaları Devam Ediyor
AK Parti teşkilat yöneticileri ile birlikte seçim çalışmalarını Ömerli ve Midyat ilçelerinde sürdüren Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 16 Nisanda yapılacak referandum için destek istedi, işyeri açılışına katıldı, Midyat’ta katıldığı canlı yayın programında yeni anayasa değişikliği ve yürüttüğü referandum çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Midyat’ta Salihköy, Alıçlı, Anıttepe, Yaylatepe ve Mutluca köy/mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili Çankırı, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anayasa değişikliği halk oylaması için artık son turlara geldiklerini 45 güne aşkın süredir köy köy, mahalle mahalle, ev ev ziyaret ettikleri her vatandaşın gönlünün yeni sistemin heyecanıyla attığını şimdiden  görmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Yapılan ev, köy, ve merkez ziyaretlerinde Mardin’de yaşayan farklı etnik köken ve inançlara mensup bütün vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Çankırı, ulaştıkları her vatandaşın gönlünün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi daha güçlü bir Türkiye’den yana olduğuna memnuniyetle müşahede ettiklerini kaydetti.
Midyat’ta Halk Eğitim Merkezi’nde mesleki kurslara devam eden vatandaşları ziyaret eden Çankırı, Midyat’a hizmete sokulan bir işyerinin açılışını gerçekleştirdikten sonra Midyat’ta yayın yapan tek radyo istasyonu olan Star Radyo’ya canlı yayın konuğu olarak, referandum çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Program yapımcısı Tayfun Demir’in sorularını yanıtlayan Milletvekili Bölünmez Çankırı, “Referandumda oylanacak 18 maddenin Türkiye’de daha güçlü ve bir idari sisteme kavuşturacak. Bu değişiklikler, Ülkemizdeki demokratik sisteme yaptıkları darbelerle ket vurmaya çalışanları hayatımızdan çıkaracak. Ülkemizi yönetemeyen ve kriz ortamı oluşturmaktan başka hiçbir katkısı olmayan koalisyon hükümetlerini bir daha gelmemek üzere hayatımızdan çıkaracak. Yeni değişiklikler umut vadeden gençlerimizin yolunu açacak ve merkezine insana koyan, insan odaklı bir yönetim şekline bizleri tam anlamıyla kavuşturmuş olacak. Yapılacak bu değişikliklerle coğrafyasında lider, Dünya’da ise her alanda daha güçlü, daha iddialı bir Türkiye olmamızı sağlayacaktır. Milletimiz yaptığımız çalışmalarda bunun idrakı içerisinde ve heyecanla 16 Nisan gününde sandık başına gitmeyi bekliyor” dedi.
Katıldığı canlı yayında dinleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan Milletvekili Çankırı Bölünmez, 22. Dönem Mardin Milletvekili olan Babası Süleyman Bölünmez ile ilgili gelen övücü ve taktir edici sorular üzerine duygusal anlar yaşayarak, Yaşadığı her anını Mardin sevgisi ve Mardin aşkıyla kalbi atan iyi bir Mardin sevdalısı olan Süleyman Bölünmez gibi değerli bir babanın kızı olmanın kendisi için bir şans olmakla birlikte aynı zamanda önemli bir sorumlulukta yüklediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 05:42

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER