banner113

Vali Koçak'tan Mezopotamya Gazeteciler Cemiyetine Veda Ziyareti

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti

Vali Koçak'tan Mezopotamya Gazeteciler Cemiyetine  Veda Ziyareti

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber gazetecileri zaman darlığı nedeniyle cemiyetin irtibat olarak kullandığı KIZILTEPE SESİ ve YEŞİLOVA GAZETESİNDE ziyaret etti.

 MGC başkanı Aydoğan'nın toplumsal hizmetlerinden örgü ile bahsederken gazetecilere ortak bir soru sordu.beni objektif olarak nasıl gördünüz; gazeteciler adına barış aktivisti ve MGC başkanı Aydoğan cevap verdi .

 Aydoğan "Siz birikimli ve donanımlı bir vali olarak Mardin geldiniz.İspanyanın bask özerk sistemini yüksek lisans tezi olarak yapan bir şahsiyet olarak bölgede şiddet ve terör ortamı ile karşılaştı. İmkanları içinde asgari olarak demokratik hukuk ilkelerini kullanmaya çalıştınız ancak bu objektif sorunun cevabını insanlık tarihi gelecekte verecektir"dedi.

Açıklamasında bulunan Aydoğan ben inanıyorum ki sayın valimiz Koçak demokratik bir ortamda Mardin gelmiş olsaydı barış ve demokrasi mücadelesinde emsalsiz bir hizmet yapmış olacaktı açıklamasında bulundu. 

Sayın Koçak'a yeni görevinde başarılar diliyorum dedi sayın valimizin bizlere yaptığı veda ziyareti için kendilerine teşekkür ediyorum.En derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 16:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER