MTDF’den Öğretmenler Günü Kutlama Ziyareti.

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu yönetimi 24 Kasım öretmenler günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim müdürünü ziyaret edip, öğretmenler gününü kutladı.

MTDF’den Öğretmenler Günü Kutlama Ziyareti.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az’ı ziyaret eden Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter, Genel sekreter Ahmet Yıldırım, Teşkilat başkanı Menduh Kavan, Yönetim kurulu Üyeleri Mustafa Eriten, Mehmet sadık Delal, Mustafa Omuk, İdris Demir ve Mehmet Ali Kakız 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladılar.

 

Burada kısa bir konuşma yapan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu genel Başkanı Mehmet Şerif Öter “Ülkenin her alanda gelişmesi, çağdaşlaşması tamamen öğretmenlerimizin elindedir. Gelecek nesiller onlara emanettir. Öğretmenlerimiz zor şartlarda ve yetersiz imkânlarla kutsal görevlerini icra etmeye çalışıyorlar. Toplum olarak her zaman onlara minnettarız. Hz. Ali “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.” Diyerek eğitim ve öğretime verdiği önemi vurgulamıştır. Kuran-ı Kerim’in ilk kelimesi “oku” dur. İslam dininde eğitim ve öğretim birinci plandadır.  Hiçbir şekilde öğretmenlerimizin hakkı ödenemez.

Bu gün tüm öğretmenlerimizi ayrı, ayrı ziyaret etmek günlerini kutlamak isterdik. Fakat bu teknik olarak mümkün olmadığı için, tüm öğretmenlerimiz adına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Az’ı ziyarette bulunduk. Kendilerine takdim ettiğimiz  Bir demet Gülü 24 Kasım Öğretmenler günü Kutlama mesajımızı Kızıltepe, Mardin ve Ülkemizin herhangi yerinde Öğretmenlik görevini ifa eden tüm saygı değer öğretmenlerimizin kabul etmesi temennisiyle, hayatta olan öğretmenlerimize sağlık, başarı ve mutluluklar diliyor. Ve ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimize de  Yüce Rabbimizden rahmet dileriz. “Dedi.

 

Kızıltepe İlçe milli eğitim Müdürü Mehmet Ali Az “ Mardin toplumsal dayanışma federasyonu genel başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyelerinin bu nazik ve anlamlı ziyaretleri için teşekkür ederiz. Dedi”

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 00:51

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER