banner113

Kızıltepe'de 6. geleneksel Amerikan Bilardosu Turnuvası Düzenlendi

6. geleneksel Amerikan Bilardosu Turnuvasında Erdem Kaymaz şampiyon oldu.

Kızıltepe'de 6. geleneksel Amerikan Bilardosu Turnuvası Düzenlendi

Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığının sponsorluğunda her yıl düzenlenen ve gelenekselleşen Amerikan Bilardosu Turnuvasının 6.sı final maçıyla sona erdi.

Kızıltepe Gençlik Kültür Kafe ve Bilardo Merkezi'nde düzenlenen ve Türkçe, Kürtçe ve Arapça şarkıların okunduğu 6. geleneksel Amerikan Bilardosu Turnuvası etkinliği davul-zurna coşkusuyla devam etti.

Bilardo severlerin yoğun ilgi gösterdiği ve 32 bilardocunun mücadele ettiği ve 20 gün süren turnuvada Erdem Kaymaz ile Murat Düzgünoğlu finalde karşı karşıya geldi heyecan içinde süren final müsabakasında rakibini 10-5 ile geçen Erdem Kaymaz turnuvanın şampiyonu olurken İkinciliği Murat Düzgünoğlu üçüncülüğü ise Burhan Aslan kazandı.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hedefiyle sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen birçok etkinliğe destek verdiklerini açıklayan Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav,

"Gençleri düşünceye ve beyin jimnastiğine itecek olan bu gibi sporları teşvik etmeye destek vermeye devam edeceğiz. Final maçıyla turnuvamız sona ermiştir. Ancak çok güzel bir katılım oldu. maçlar çekişmeli ve heyecanlı geçti. Sporcularımız centilmence oynadılar katılımcılara çok teşekkür ediyorum."

6. geleneksel Amerikan Bilardosu Turnuvası etkinliğini izlemeye gelen ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı’da turnuvanın çok güzel ve heyecan içinde geçtiğini, bu tür sportif faaliyetlerin desteklenmesi ve devamının sağlanması gerektiğini söyledi.

Turnuvaya ev sahipliği yapan Gençlik Kafe Bilardo ve Kültür Merkezi Sahibi Osman Kakız ise "Böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan gurur duyduğunu, 6 yıldır bilardo turnuvasına ev sahipliğini yaptığını, böyle organizasyonlara destek vermek için her zaman hazır olduğunu söyledi.
HABER FOTO:İdris Yusufoğlu--Necmettin Ekinci

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 15:10

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER