Kızıltepe’de 313 Çöp Konteyner Dağıtıldı

"Temiz çevre, sağlıklı toplum" anlayışıyla hareket eden Kızıltepe Belediyesi çöp konteyner eksikliği bulunan merkez ve kırsal mahallelere iki ayda 313 adet çöp konteyneri dağıttı.

Kızıltepe’de 313 Çöp Konteyner Dağıtıldı


Kızıltepe Belediyesi  vatandaşlara ideal yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için çalışmalarını yerinde ve en etkin biçimde sürdürüyor. Çevre temizliği çalışmaları kapsamında çöp konteyner eksikliği bulunan merkez ve kırsal mahallelere konteyner dağıtımı gerçekleştirdi.

İlçe daha temiz bir görünüme kavuşması ve vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri açısından temizlik konusu her zaman Kızıltepe Belediyesi’nin öncelikleri arasında yer almaktadır.

Ayrıca ekipler tarafından çöp konteynerlerinin bakım ve onarımını da yapılıyor. Özellikle vatandaşların yaya olarak geçtiği ilçe merkezine yakın cadde, bulvar ve sokakların çöpleri toplanıp; çöp konteynerleri yıkanarak yerinde ilaçlama çalışması yapıldı. Haftanın belirli günlerinde kurulan pazar yerlerinin, pazar bitiminin ardından oluşan çevre kirliğinin temizlenmesi de ekiplerce yapılıyor.

Vatandaşlar, Kızıltepe ilçesini yaşanılabilir temiz bir kent haline getirmek için faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kızıltepe Belediyesine, çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 11:55

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER