banner113

Kızıltepe Stk Platformu Mayıs Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi.

02.06.2012 Tarihinde Kızıltepe STK Platformu aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yapılan çalışmalar değerlendirildi önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Kızıltepe Stk Platformu Mayıs Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi.

 Gündemin en önemli maddesi olan STK Platformunun üniversitede okuyan dar gelirli öğrencilere verilecek burs hakkında Platform sözcüsü M. Şerif ÖTER yaptığı açıklamada” Halkımız şunu iyi bilmelidir ki STK Platformu verdiği her sözün arkasındadır.  Burs konusunda kimsenin endişesi olmasın. Önümüzdeki eğitim sezonunda üniversiteler açıldığı gibi daha önce platformumuzun kararlaştırdığı şekilde şehir dışında okuyan dar gelirli  100-ile 150  arası öğrencimize burs verilecektir.

 STK Platformu olarak önümüzdeki süreçte gerek sosyal, gerek insanı alanda daha etkili

  ve aktif bir şekilde rol alacağız. Toplumsal duyarlılık ve sorumluluk bilinciyle olumlu icraatlara katkı, haksızlıklara karşı demokratik sistemin STK lara verdiği yetki çerçevesinde baskı unsuru oluşturacağız.

 Yakın zamanda komşu illerimiz başta olmak üzere ülkemizde aktif faaliyet gösteren STK lar ziyaret edilecek. Bilgi alışverişi ve gerektiğinde toplumun menfaati doğrultusunda ortak proje çalışmalarına girişilecek.

 Kızıltepe sivil toplum kuruluşları platformu olarak aktif olan STK lar ile yola devam edilecek.

Kendi içinde hiçbir icraatı olmayan, tabela dernekleri, tek amaçları aidat, maddiyat olan, dernek ve oluşumların STK Platformu çatısı altında yeri olamaz bu durumda olanlar ve Bireysel düşünceye sahip olanların yeri STK Platformu değildir.

 
Kuruluşumuzdan bu güne kadar STK Platformu olarak hiçbir siyasi partimize diğerinden daha yakın olmadık, birinin yanında diğerinin karşısında yer almadık. Kimsenin arka bahçesi olmadık, olmayacağız. Birilerine bidat etmediği için saflarında yer almadığı için STK. Platformunu kendilerine karşıt gören kral görüşlü kişiler şunu çok iyi bilsinler ki kendi gibi düşünmeyeni dışlayanları, halk bir gün mutlaka onları dışlayacaktır.

 STK Platformu her alanda hizmetlerine devam edecektir gücümüz halkımız, teminatımız hizmetimiz olacaktır. STK Platformumuzu dağıtmak için uğraşanlar kendilerini dağıtacaklardır. Tüm halkımıza saygılarımızı sunuyoruz. “

 

                                                                                            KIZILTEPE STK PLATFORMU

 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2012, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER