banner113

Kızıltepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi Tarafından Düzenlenen 1. Kültür ve Sanat Festivali düzenlendi.

Kızıltepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi Tarafından Düzenlenen 1. Kültür ve Sanat Festivali düzenlendi. Kızıltepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri aldıkları Meslek eğitimlerini yılsonu festivalinde sergilediler.

Kızıltepe Kız Teknik  ve Meslek Lisesi Tarafından Düzenlenen 1.  Kültür ve Sanat Festivali düzenlendi.

Festivali bierinci gecesinde  velilere ve halka açık yapılmıştı.Festivalin 2. gecesinde ise  Protokol ve sponsor davetlilere yapıldı. Kültür ve Sanat Festivaline İlçe Kaymakamı Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık, Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Kurhan, Alay Komutanın Eşleri Ebru Baştürk

 İlçe Emniyet Müdürünün eşi Sümeyye Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, ilçe Mal Müdürü Cevahir Avşar, Kızıltepe Toplum sağlığı merkezi müdürü Zeynep Burcu Söğüt, ilçe Gençlik spor Müdürü Necat Akman ve bazı Kurum Amirleri ve davetliler katıldı.

Öğrencilerin Folklor gösterisi ile başlayan festival, Okul tiyatro ekibinin hazırladığı ve  tv programlarını Tİ’ye alan gösteriyle sürdü.

Giyim-üretim, tasarım teknolojileri bölümü ve güzellik kuaförlük bölümü öğrencilerin  hazırladıkları kıyafetler ve saç modellerinin sergilendiği defileylen devam etti.

Festival, okul korosu tarafından 5 dilde seslendirilen parçalarla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2012, 14:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
EYLEM YILDIZ
EYLEM YILDIZ - 11 yıl Önce

öğrencilerimi tebrik ediyorummm

ronayi kılıç
ronayi kılıç - 11 yıl Önce

çok güzel olmuş

rojbin
rojbin - 11 yıl Önce

bütün hocalarım orda

SIRADAKİ HABER