banner113

Kızıltepe Belediye Eş Başkanları, mazbatalarını aldı

Kızıltepe Belediye Eş Başkanları, mazbatalarını aldıktan sonra Kızıltepe Belediyesi'nde devir teslim töreni gerçekleşti.

Kızıltepe Belediye Eş Başkanları, mazbatalarını aldı

Kızıltepe belediye seçimleri kazanan ilçe eş başkanları, mazbatalarını aldıktan sonra Kızıltepe Belediyesi'nde devir teslim törenine katıldı.

Kızıltepe’de seçimleri kazanan Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları İsmail Asi, Leyla Salman mazbatalarını aldıktan sonra belediyede gerçekleşen devir teslim törenine katıldı.

 ‘Tüm sorunlarımızı halkımız ile beraber çözeceğiz’

 Devir teslim töreninde konuşan Kızıltepe Belediyesi Eşbaşkanı İsmail Asi, “ Aylardır seçim çalışmasını yürüten tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Halkımz oyunu iradesi yönünde kullandı. Kimliğine, diline ve kültürüne sahip çıktı. İradesini partisine teslim eden halkımıza çok teşekkür ediyorum. Kızıltepe’de belediye partimizin eline geçtiğinden beri büyük hizmetlere imza atıldı. biz düzen ve sistem partisi olarak değil halk partisi olarak hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Tüm sorunlarımızı halkımızla beraber çözeceğiz. Arkadaşlarımız 15 senedir partimizin politikaları çizgisinde hareket etti. Biz de  partimizin politikaları çizgisinde devam edeceğiz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 18:47

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER