banner113

Kızıltepe Belediye Başkan vekilliğine Haşim Baday seçildi.

Kızıltepe Belediye başkan vekili olan Şerife Alp’ın çeşitli nedenlerden dolayı istifa etmesi sonucu Başkan vekilliğine görevine Belediye Meclis üyesi Haşim Baday getirildi.

Kızıltepe Belediye Başkan vekilliğine Haşim Baday seçildi.

Kızıltepe Belediye başkan vekili Şerife Alp’ın istifası ile boşalan Başkan vekilliğine Belediye Meclis üyesi Haşim Baday getirildi.

Kızıltepe Belediye başkanı Ferhan Türk’ün tutuklanması sonucu yerine vekalet eden Şerife Alp’ın sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesi ile boşalan vekillik koltuğuna Kızıltepe Belediye Meclisi kararı ile belediye başkan vekili olarak Haşim Baday görev yapacak.
Çarşamba günü başlayan Kızıltepe Belediye Meclisinin Ağustos ayı olağan toplantısının bugünkü oturumunda Belediye başkan vekilliğine Haşim Baday’ın getirilmesine karar verildi.

Kızıltepe Belediye Meclisinin Ağustos ayı olağan toplantısının bugünkü oturumunda  karar verildi. Belediye Meclis Salonunda yapılan seçim oylamasında tek liste olarak girildi. Belediye Meclis üyesi Haşim Baday 22 OY BDP’den  1 oy da AKP'den alarak Kızıltepe Belediye başkan vekilliğine seçildi.

 






Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2012, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER