banner113

`Hizmetin En Güzelini İcra Etmeye Adayız`

Mustazaflar Hareketi`nin kurucu üyeleri, Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesi`ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

`Hizmetin En Güzelini İcra Etmeye Adayız`
 MARDİN - Siyasi olanda faaliyet yürütecek olan Mustazaflar Hareketi, İslami Sivil Toplum Kuruluşları`yla yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor.
 
Mardin`in Kızıltepe İlçesinde faaliyet yürüten Mustazaflar Cemiyeti`ni ziyaret eden Mustazaflar Hareketi kurucu üyeleri Abdurrahman Cens, İsa Aydın, Av. Cemal Çoban, amaçlarını, hedeflerini ve yapacakları çalışmalar ile ilgili derneğin yönetici, üye ve gönüllülerine bilgi verdi. 

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan İstişare toplantısında konuşan Abdurrahman Cens, böyle bir harekete niçin ihtiyaç duyduklarını, şartların böyle bir hareketi kurmanın zorunlu hale getirdiğini beyan etti. 

Av. Cemal Çoban ise Mustazaflar Hareketi`nin adaleti esas aldığını, Hz Ömer, Hz Ali ve Selahattin-i Eyyub-inin yolundan giden bir hareket olduğunu ifade etti. Kürt halkı üzerinde sürekli oyunların oynandığına dikkat çeken Çoban, halkın kan, gözyaşı ve şiddetten başka bir şey görmediğini ve bu halkın iki ateş arasında sıkıştığını dile getirdi. Amaçlarının adalet ve kardeşlik çerçevesinde halkın bütün ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu ifade eden Çoban, hizmetlerin en güzelini icra etmeye aday olduklarını dile getirdi. 

Yapılan bilgilendirmenin ardından katılımcılardan gelen sorulara cevap verildi. (Masum Erden - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2012, 05:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER