banner113

HDP Kızıltepe ilçe başkanlığına Akgül seçildi

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Kızıltepe ilçe 1.Olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Eş Başkanlıklara Mehmet Akgül ve Münevver Ölker seçildi.

HDP Kızıltepe ilçe başkanlığına Akgül seçildi

İlk ilçe Eş Başkanlıklarını Lokman Yaşar ve Gazal Batırhan’ın yaptığı HDP Kızıltepe İlçe Örgütü yeni yönetimini belirlemek amacıyla 1. Olağanüstü Kongresini gerçekleştirdi. Kızıltepe Belediyesi Şeyhdavut Yalçınkaya Halk Evi’nde yapılan kongreye Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, HDP Mardin Milletvekili Ali Atalan, HDP il başkanı Ali Aslan, ilçe başkanı Lokman Yaşar, HDP-DBP il-ilçe teşkilatları, Delegeler, partililer ve davetliler katıldı.

 

Divan başkanlığı seçiminden sonra Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, HDP Mardin Milletvekili Ali Atalan, HDP il başkanı Ali Aslan ve HDP ilçe Eş Başkanı Lokman Yaşar birer konuşma yaptılar. Görev yaptığı süre içinde desteklerinden dolayı teşkilat ve partililere teşekkür ederek veda eden HDP ilçe Eş Başkanı Lokman Yaşar, konuşmasında açığa alınan öğretmenlere destek vererek haksızlığa uğradıklarını belirtip göreve iadelerini istedi. Yaşar konuşmasını tamamladıktan sonra gömleğinin altına giydiği ve üzerinde Öğretmenime Dokunma yazılı siyah tişörtü salonda bulunan partililerden alkış aldı.

 

Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle gidilen HDP Kızıltepe 1.olağanüstü ilçe kongresinde eş başkanlıklara Mehmet Akgül ile Münevver Ölker saçildi.

 

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) 1.Olağan üstü kongresinde belirlenen Asil ve yedek üye listesi ise şu isimlerden oluştu:

 

HDP Kızıltepe ilçe yönetimi başkanı: Mahmet Akgül

 

Asil üyelikler:

Münevver Ülker, Celal Mangir, Filiz Irmak, A.Latif Zengin, Yurdagül Aslan, Hamit Kurğa, Şerif Tunç, Celal Kurğa, Hamit Göçmen ve Mecit Kılıç.


Yedek üyelikler:

 

Sabriye Ceylan, Resul Öner, Aynur Soysal, Mahmut Çin ve Abdulbari Gökdemir

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 08:47

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER