banner113

HDP Heyeti Ve Sancar KGC’yi Ziyaret Etti

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Mardin Milletvekili adayı Mithat Sancar, Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

HDP Heyeti Ve Sancar KGC’yi Ziyaret Etti

HDP Kızıltepe ilçe eş başkanları Lokman Yaşar, Gazal Batırhan, Kızıltepe Belediye Eş Başkanı İsmail Ası, önceki dönem Kızıltepe Belediye başkanı Ferhan Türk, HDP ve DBP ilçe yöneticileri ve bazı dernek temsilcileri ile birlikte Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden HDP Mardin Milletvekili adayı Mithat Sancar’ı Cemiyet Başkanı Mehmet Halit Solhan, Cemiyet yönetici ve üyesi gazeteciler karşıladılar.

 

Cemiyet ziyaretinin bir tanışma ziyareti olduğunu ve sık sık bir araya geleceklerini söyleyen HDP Mardin Milletvekilli adayı Sancar,  Basın’ın toplum açısından öneminin farkında olduklarını belirterek, “Ulusal basını besleyen, kılcal damarlarını oluşturan yerel basın ve yereldeki ulusal basının temsilcileri muhabirleridir. Sizin burada yaptığınız görevin çok önemli olduğunun sizde bizde farkındayız, toplumun her kesimine aynı mesafede ve doğruları halka aktarmak konusunda çalışmalarınızı takip ediyoruz. Seçim sürecinde sizin çalışmalarınız nabzınız bize yol gösterecek. Barış sürecinin iyi şekilde devam edip sürmesi yine sizin yapacağınız haberler de etkili olacak. Yapacağınız haberlerin Barıştan yana ve olumsuzdan çok olumlu tarafını yansıtacağınızı eminim. “ ifadelerini kullanırken, Sancar’a adaylığının hayırlı olmasını dileyip başarılar dileyen Cemiyet başkanı Solhan ise Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirterek, Kendilerinin de Sancar’ın tecrübelerinden faydalanmak için sık sık bir araya gelmekten memnun olacaklarını ve adaylıktam öncede sıkı sık yazılarını takip ettiklerini belirtip, Cemiyetteki tüm üyelerinin haber yaparken Her kesime eşit mesafede durmaya özen gösterip halkın faydasına olan konularda kim olursa olsun destek olmaya çalıştıklarını ve toplumu aydınlatma konusunda üzerlerine düşeni yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 15:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER