banner113

Halepçe Katliamını Yapanlar Tarih Boyunca Lanetle Anılacak

Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe şubesi Halepçe katliamının 27. Yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada katliamı yapanların tarih boyunca lanet ve öfke ile anılacaklarını söyledi.

Halepçe Katliamını Yapanlar Tarih Boyunca Lanetle Anılacak
Kızıltepe ilçesinde faaliyetlerde bulunan Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe şube başkanı Yusuf Beken, Halepçe katliamının 27 yıl dönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada Halepçe’de katledilen Müslümanların Şehadet makamına yükseldiklerini belirterek, onları katledenlerin ise her zaman lanetle anılacaklarına dikkat çekti.
Emperyalist ve yerel işbirlikçileri tarafından Halepçe’nin soykırımdan geçirildiğine dikkat çeken Beken, “Bugün Müslüman Kürt halkının Siyonist, Emperyalist, Zalim ve onların yerel işbirlikçileri tarafından Halepçe coğrafyasında soykırımdan geçirildiği gündür. Mazlum, Mustazaf, Müslüman Halepçeli kardeşlerimiz tarihte eşine az rastlanan ihtiyar, Kadın, Çocuk, Bebek canlı namına ne varsa soykırımdan geçirilmesinin sebebi neydi? Halepçe’li Müslüman Kürt kardeşlerimiz sadece Rabbimiz Allah dedikleri için ve Siyonistlere, Büyük şeytan Amerika ve yerli işbirlikçilerine boyun eğmedikleri için bu büyük soykırıma uğradılar. Onlar yüce Allah’a Şehadet makamıyla yükseldiler ve kazandılar ama Bu gün hala dünya insanlarının yüzüne bakarak utanmadan, Sıkılmadan insanlıktan ve medeniyetten bahseden büyük şeytan Amerika ve ona destek veren zalim ve münafıklar dünya var oldukça lanetle ve öfke ile anılacaklardır." dedi.

İnsanlığın Adelet ve huzur reçetesinin İslam’da olduğunu vurgulayan Beken, “Bugün hala dünyamızda kafir ve zalimlerce büyük katliamlar yapılamaktadır. Dünya halkları Adalet, Huzur ve insanlığa yakışan bir hayata kavuşmak istiyorsa tek çare yüce Rabbimizin hükmüne boyun eğmektir. Yüce Allah Maide süresi 50.Ayette “Onlar cahiliye devrinin hükmünü mü istiyorlar yakin ile iman eden bir kavim için Allah’tan daha güzel hüküm veren kim olabilir.” diye buyurarak kurtuluş reçetesini net bir şekilde vermektedir.” Diyerek açıklamasını bitirdi
.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 06:38

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER