banner113

Elektrik Akımına Kapılan İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Bir inşaatın dış cephesinde sıva yapan inşaat işçisi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Elektrik Akımına Kapılan İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Kızıltepe ilçesi Yeni Mahallede bulunan bir inşaatta dış cephe sıvası yapan Mehmet Baki Doğan (34) elektrik akımına kapıldıktan sonra iskeleden düşerek yere çakıldığı ileri sürüldü.

 

Edinilen bilgilere göre olay yerine gelen Ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan inşaat işçisi Mehmet Baki Doğan’ın, kafatasında meydana gelen çatlaklar nedeniyle ağır yaralanan ve ilk müdahalenin ardından, Kızıltepe ve Mardin Devlet Hastanelerinde beyin cerrahi uzmanı olmadığı için, 112 Acil ambulans ile başka bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

 

Bölge illerindeki hastanelerde yer bulunamadığı için yaklaşık 3 saat ağır yaralı olarak sevk beklediği ileri sürülen inşaat işçisi Mehmet Baki Doğan’ın Gaziantep’e sevk edildiği ancak yolda kalbi durduğu için Doğan’ın iki kez Kızıltepe Devlet Hastanesine geri getirilerek müdahale edildiği ve duran kalbinin 5 defa yeniden çalıştırıldığı ancak 6.cısında kalbi durduktan sonra kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Yapılan otopsinin ardından Mehmet Baki Doğan’ın cenazesi ailesine teslim edildiği ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

(Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2015, 13:50

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER