banner113

Mardin ValiSİ Cengiz; Genç Müsiad Toplantısına Katıldı

Genç MÜSİAD’IN geleneksel olarak düzenlediği ‘’Tecrübe Paylaşım Toplantılarının’’bu haftaki konuğu oldu.

Mardin ValiSİ Cengiz; Genç Müsiad Toplantısına Katıldı
Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz idi. MÜSİAD Mardin şubesi toplantı salonunda yapılan toplantıya MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nurettin Kassap, Genç MÜSİAD Mardin Şube Başkan’ı Veysel Öndeş ile genç MÜSİAD üyeleri katıldı.
Toplantının konuğu olan Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz MÜSİAD’a davetinden dolayı teşekkür ederek genç iş adamlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Dr. Ahmet Cengiz kendi yaşamından ve çalışma hayatından örnekler vererek yaşadığı tecrübeleri Genç MÜSİAD üyeleri ile paylaştı.
Vali Cengiz ‘’şahsım ve Valilik olarak girişimciliğe büyük önem vermekteyiz. MÜSİAD’ın elliye yakın genç üyesinin Mardin ekonomisine katkı yapmak için yoğun çaba harcadıklarını memnuniyetle gözlemlemekteyim. Gençlerimizin ekonomiye katkılarının artarak devam etmesi için sosyal özeliklerinin gelişmesi gerekmektedir. Bu konuda benim gençlere tavsiyem prensip sahibi olmalarıdır. Sağlam bir gelecek için gençlerimizin vizyon sahibi olmaları ve bazı kriterleri kendilerine şiar yapmaları önemlidir. Benim önerim gençlerimizin 5s,3d ve 1e diye adlandırdığım başarı formülüne sadık kalmalarıdır. Sevgi, saygı, sadakat, sabır ve sempatiği içeren 5s ile disiplin, danışma ve dayanışma olan 3d ve düzenli bir aile hayatı(sağlam bir evlilik) insanı başarıya götüren en önemli kriterlerdir.’’ Dedi.

Toplantıda söz alan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar MÜSİAD’IN girişimciliğe verdiği önemi dile getirdi. Dündar ‘’MÜSİAD olarak ülke çapında ve dünyada iki binden fazla genç iş adamı üyemiz bulunmaktadır. Gençlerin ekonomik yaşama hazır hale gelmesi ve ticarete entegrasyonlarını artırmak için çalışmalar yapmaktayız. Bu alanda Genç MÜSİAD Mardin Şubesi en başarılı şubelerimizdendir.’ ’dedi.
Toplantıda söz alan Genç MÜSİAD ,Şube Başkanı Veysel Öndeş tecrübe paylaşım toplantılarının girişimcilerimize kattığı değere değinerek, Vali Cengiz’e katılımlarından dolayı teşekkür etti. Öndeş ‘’Sayın Valimizin bugün bizlerle tecrübelerini paylaşmak için bulunması biz gençler için onur vesilesidir. Değerli büyüklerimizin tecrübe paylaşımları ve önerileri geleceğimize yönelik bir vizyon oluşturmamız açısından önem taşımaktadır. Genç MÜSİAD Mardin Şubesi olarak elli üyemizle beraber Mardin’de ki girişimciliği geliştirme ve artırma alanında çalışmalar yapmaktayız. Bu tür toplantılarda elde ettiğimiz izlenimlerimizi, başarı formüllerini yaşantımıza yansıttığımızda başarının anahtarını da elde etmiş oluruz düşüncesindeyiz.’’ dedi.
Tecrübe paylaşım toplantısı plaket takdiminin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 19:07

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER