banner113

Mardin Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.

Mardin Belediyesi’nde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Mardin Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.
 Belediye meclis salonunda yapılan imza törenine Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Başkan Yardımcıları Murtaza Varlık, Zülfikar Gergez, Hizmet-İş sendikası Mardin Şube Başkanı Sabri Öztap ve belediye işçileri katıldı.

Mardin Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan ve 127 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi İmza töreninde bir konuşma yapan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, işçilerin alınterinin çok değerli olduğunu, hem belediyenin hem çalışanların haklarını koruyan bir sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Hizmet-İş sendikası Mardin Şube Başkanı Sabri Öztap, bütün işçiler adına, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ve Yardımcılarına teşekkürlerini sunduğunu söyleyerek ; “Mardin Belediyesinde çalışan 127 işçi için Hizmet-iş Sendikası ve Mardin belediyesi arasında düzenlenen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonucunda bütün belediyede çalışan işçi arkadaşların maaşına %15, Sosyal Haklarına %15 zam yapmış olup, ücretleri düşük olan arkadaşlara ’da 15 TL Taban iyileştirme yapıldı. Belediye Başkanın ve Yardımcılarının katkılarıyla işçi arkadaşların yüzünü güldürecek bir artışla imza altına alınmıştır. Biz Hizmet-İş sendikası olarak İşçinin kararı bizim imzamız ilkesini her zaman göz önüne alarak toplu iş sözleşmesini imzalamış bulunmaktayız. Sayın Belediye Başkanımız ve Başkan yardımcıları her zaman emekçiden yana olduklarını bir daha göstermiş oldu.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından sendika adına Hizmet-İş sendikası Mardin Şube Başkanı Sabri Öztap, Mardin Belediyesi adına Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu toplu iş sözleşmesini imzaladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 17:52

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Xelil
Xelil - 10 yıl Önce

i̇yi niyetli bir zam değil...giderayak itibar ivme oyunu

SIRADAKİ HABER