banner113

Eğitimciler Köy Öğrencilerini İlçe Merkezinde Ağırladı

Kızıltepe Yaşam boyu Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi Köy öğrencilerini ilçede ağırlayarak sevindirdi.

Eğitimciler Köy Öğrencilerini İlçe Merkezinde Ağırladı
Kızıltepe Yaşam boyu Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi çıplak köyünde ikamet eden ve Kızıltepe’yi görmeyen ihtiyaç sahibi 10 ilköğretim okulu öğrencisini Kızıltepe’de ağırlayarak sevindirdi. Dernek daha önce de muhtaç 100 aileye gıda yardımında bulunmuştu.

Mova’daki etkinliğin ardından Kızıltepe öğretmen evi restaurant sahibi tanınmış kebapçı Hikmet Usta sponsorluğunda ağırlanan öğrencilere öğlen yemeği olarak Kebap ikram edildi.
Yemeğe katılan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise öğrencilerle birlikte yemek yedikten sonra bir açıklama yaparak şunları söyledi. “ Farklı noktalarda görev yapan öğretmen arkadaşlarımız yaşam boyu dernek adı altında bir dernek kurmuşlar ve ilköğretim okullarında başarılı ve Kızıltepe ‘ye çok fazla gelemeyen en azında kendisi gelip gezmemiş alış veriş yapamamış belki hastaneye gelmiş ve ya ailesinin bir işi için gelmiş öğrencilerimizi, Öğretmenlerimiz Bununla ilgili öğrencilere bir program yapmışlar ilk önce bir alışveriş merkezinde gezdirip sonradan sinemaya götürmüşler. sağ olasın bizlerlide davet ettiler bizde onları kırmadan geldik öğrencilerimizle birlikte öğlen yemeği yedik. Kendilerine söz verdim kısa bir süre içinde kendilerini köyde ziyaret edeceğim. ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 12:07

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER