banner113

DERİK'TE YILAN DUDAĞINDAN ISIRDI

Mardin’in Derik ilçesi’ne bağlı Ballı köyü’nde bu gün sabah saatlerinde köyünde hayvanlarını otlatmaya çıkaran Kemal Ak(15) adındaki genç, saat : 11:30 sularında uyuduğu esnada bir yılan tarafından ısırılması üzerine,köylüler tarafından Derik Devlet Hastanesi acil polikliniğine kaldırıldı.

 DERİK'TE YILAN DUDAĞINDAN ISIRDI
Burada yapılan müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet hasatesine sevk edildi.

Olayla ilgili bilgi veren  Kemal Ak adındaki gencin akrabası Nuri Tuncel”Her zaman ki gibi sabah saatlerinde  köyün çıkışındaki köprünün yanı başında hayvanlarını otlatmaya  çıkardı.Köyde kendi hayvanlarına çobanlık yapan Kemal  yorgunluktan serinlik alanda uyuya kaldığı esnada  fark edemediği bir yılan tarafından dudağından  ısırılmasıyla uyanıp bağırıp çağırması üzerine biz olayı fark ettik. Köyden  temin ettiğimiz bir araçla  bize yakın olan Derik Devlet hastanesine kaldırdık.Burada yapılan müdahalenin  ardından Kızıltepe Devlet hastanesine  sevk edildik burada yer olmayınca Özel bir hastanesinde yoğun bakıma alındı” dedi.

“Yılan zehiri toksik etkisi” ön tanısıyla ilk müdahaleyi Derik Devlet Hastanesinde  görevli Nöbetçi doktor Halime Dursun yapıldı.Dursun” Bize getirildiğinde şuuru hiç iyi değildi.Yılanın diş izleri dudağında net görülüyordu.Acilde yaptığımız ilk müdahalemiz ardından,ilçemize en yakın olan Kızıltepe Devlet Hastanesine sevki uygun gördük,burada yer olmadığını 112 Acil servisinden öğrenince, Kızıltepe ilçesindeki özel bir hastaneye sevkini yaptık “dedi.   

EMRULLAH KARAKAŞ

MARDİN TİME

DERİK TEMSİLCİLİĞİ

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 20:41

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemre Aylınlar
Cemre Aylınlar - 10 yıl Önce

tamamda çocuğun durumu hakkında bilgi verilmemiş, çocuk iyimi kötümü öldümü kaldımı bence haberde eksiklik var.çocuğa geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah..

DERİKLİ
DERİKLİ - 10 yıl Önce

ilginize ve düşüncelerini̇ze her şeyden evvel teşekkür ederiz.ilk başta haber yazılır haberin ilki gazeteci için önemlidir.durumuna gelince tem emin olmamak kaydıyla iyi olduğunun bilgisine ulaştık selâmlar..

SIRADAKİ HABER