banner113

Belediye Yeni Bir Sosyal Yaşam Merkezi’ni Daha Açtı

Artuklu Belediyesi tarafından ilçenin kırsal bölgesinde bulunan Aran Mahallesi’nde inşa edilen Sosyal Yaşam Merkezi’nin yapımını tamamlayarak, halkın hizmetine sundu.

Belediye Yeni Bir Sosyal Yaşam Merkezi’ni Daha Açtı

Artuklu Belediyesi’nin kırsal bölgelerdeki mahallelerde “Her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi” projesi bir bir hayata geçiriliyor. Belediye, Mardin merkez Artuklu ilçesine bağlı Aran (Zonê) Mahallesi’nde Sosyal Yaşam Merkezi’nin yapımını 6 aylık bir süre içerisinde tamamladı. Yurttaşların talepleri doğrultusunda mahalle meydanında yapılan Sosyal Yaşam Merkezi, 300 metrekare alan üzerinde inşa edildi. Mardin taşı kullanılarak kente özgü mimarisiyle yapılan Sosyal Yaşam Merkezi, kadınlar ve erkekler için 2 katlı olarak inşası yapıldı. Tüm ihtiyaçların giderilebileceği şekilde yapılan Sosyal Yaşam Merkezi, mahalle halkının hizmetine açıldı.

 

Hizmete yeni açılan Sosyal Yaşam Merkezi’ne ilişkin konuşan Artuklu Belediye Eş Başkanı Sevinç Bozan, şu an Aran Mahallesi’nde yaptıkları Sosyal Yaşam Merkezi’nin Mardin taşları kullanılarak, bölgenin mimari özelliğine özgü şekilde yaptıklarını söyledi. Bozan, Sosyal Yaşam Merkezi’nin çok amaçlı olacağını sözlerine ekleyerek, “Sosyal Yaşam Merkezleri, yas günleri başta olmak üzere sağlık hizmetleri, halk toplantıları vb. etkinlikler için yapıldı. Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalar halkımız için var olduğumuzun bir göstergesidir. Umarım en kısa sürede diğer mahallelerimizde de Sosyal Yaşam Merkezlerini yapacağız. Tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 15:47

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER