banner113

Başkan Tutaşı;”Kan Verme Bilincini Önemsiyoruz”

Artuklu Belediye Başkanı Kızılay Haftası nedeniyle kan bağışına dikkat çekmek için yapılan farkındalık programına katılırken, “Bütün vatandaşlarımızı kan verme hassasiyetine davet ediyorum” dedi.

Başkan Tutaşı;”Kan Verme Bilincini Önemsiyoruz”

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarının düzenlediği kan verme programına katıldı. Etkinlikte parti üyeleri ve vatandaşlar kan vermek için sıraya girdi. Programda Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış, il ve ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yerini aldı. Burada vatandaşlar ile de sohbet eden Başkan Tutaşı, kan vermenin önemine dikkat çekti.

“Kan vermek önemli bir görevdir”

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Kan vermek tüm vatandaşlarımızın üzerine düşen önemli bir görevdir” dedi. Tutaşı, “Bugün Kızılay Haftasını idrak ediyoruz. Özellikle yaptığı işlerle dünyana örnek olan Türk Kızılayı kan verme programlarıyla da başarıyla çalışmaktadır. İlimizde de kısa bir süre önce hizmete başlayan Kızılay, insanlara hayat olmak adına fedakarca çalışmaktadır. Biz de bu konuda elimizi taşın altına koymak istedik” diye konuştu.

‘Farkındalık için buradayız’

Bu nedenle AK Parti il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte kan verme konusunda farkındalık çalışması yaptıklarına değinen Tutaşı, “Amacımız kan verme bilincinin artmasında bizim de katkımızın olmasıdır. Bu düşünceler ile bugün böyle bir programı düzenledik. Değerli Dava arkadaşlarım ile birlikte kan vermeye geldik. Vatandaşlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. Bu vesileyle Kızılay Haftası’nı bir kez daha kutluyorum’’ ifadesi ile sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2019, 17:59

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER