banner113

Tutaşı, “Bakanlığımızın Destekleriyle Filomuz Genişliyor”

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı araç filosunun günden güne genişlediğine vurgu yaparken, “Araçlarımızın artmasının yanında, bu konuda kaynaklarımızı tasarruflu kullanıyoruz” dedi.

Tutaşı, “Bakanlığımızın Destekleriyle Filomuz Genişliyor”

Artuklu Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bu konuda belediye kaynaklarını da en akılcı şekilde kullanan Belediye, araç filosunda yeniliklerini sürdürüyor. Bu bağlamda bir yeni araç daha alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hibe ettiği bir adet sıkıştırmalı çöp kamyonu temiz bir Artuklu hedefiyle hizmet vermeye başladı.

Kaynaklarımızı akılcı kulanıyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “İlçemize daha iyi hizmet etmek adına araçlarımızı çoğaltıyoruz” dedi. Filonyu genişletirken Belediyenin kaynaklarını düşünen bir yapıda çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Tutaşı, “İlçemizde çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Birimlerimiz yaşanabilir bir Artuklu’yu inşa etmek için gecesine gündüzüne katmaktadır. Çalışmalarımızla ilçemiz adata bir şantiye alanına dönüşmüştür. Öte yandan hizmetlerin kalitesinin artması için de araç ve gereç envanterimizi genişletiyoruz. Yeni araçlar bünyemize dahil olurken, bunu bütçemizi en az etkileyecek şekilde yapıyoruz” ifadesini kullandı.

Bakanlığımıza teşekkür ederiz

Başkan Tutaşı şöyle devam etti: “Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız bir araç desteği sağlamıştı. Bugün yine bir çöp kamyonu belediyemize bakanlığımız tarafından hibe edildi. Aracımız temiz bir Artuklu hedefiyle hizmet vermeye başladı. Biz kaynaklarımızın daha çok hizmete ve projelere gitmesi için aynı hassasiyetimizi sürdüreceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza araç desteği için teşekkür ederiz”

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2019, 00:36

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER