banner113

Dicle Elektrik’ten Yaşlı Müşterisine Evinde Hizmet

Müşteri odaklı hizmet anlayışını sürdüren Dicle Elektrik, Diyarbakır’ın ili Bismil ilçesinde abone devri için şirkete gitmesi gereken yaşlı ve hasta abonesine evinde hizmet verdi.

Dicle Elektrik’ten Yaşlı Müşterisine Evinde Hizmet

Dicle Elektrik tarafından sorumluluk bölgesindeki tüm illerde bazı ilçelerde kurulan Müşteri Memnuniyeti Merkezleri, ihtiyaç duyulması halinde abonelerinin evine kadar giderek hizmet vermeye devam ediyor. Değişik işleri nedeniyle bu merkeze gelen yaşlı müşterilerini talep etmeleri halinde şirket araçları ile evlerine kadar bırakan merkez görevlileri, bu kez Bismil ilçesinde bir müşterisinin abonelik devir işlemini evinde gerçekleştirdi.

Evinde hizmet 

Bismil’de yaşayan 93 yaşındaki Cemil Demirtaş’ın, kendi adına olan elektrik aboneliğini bir başkasına devredebilmesi için şirkete gitmesi gerekiyordu. Ancak yaşlı olduğu için yürümekte zorlanan Demirtaş’ın yakınları Dicle Elektrik’e başvurarak, sağlık durumunu bildirdi ve evde hizmet talebinde bulundu. Bunun üzerine Dicle Elektrik Müşteri Memnuniyeti Merkezi görevlileri yaşlı şahsın evine giderek, abonelik iptali ve güvence bedeli iadesi işlemlerini burada gerçekleştirdi. 

Müşteri memnun 

Evinde hizmet almanın mutluluğunu yaşayan Cemil Demirtaş, bu yaşına geldiğini ve ilk kez görevlilerin evine kadar gelerek kendisine hizmet sunduğunu belirterek, ‘’Allah Dicle Elektrik’ten razı olsun. Bu hasta halimle oraya kadar gitmekten kurtuldum. Hem işlemlerimi yaptılar, hem güvence bedelini tarafıma ödediler’’ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2019, 11:19

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER