banner113

SEÇİMLER YAKLAŞIYOR.NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI İSTİYORUZ?

Büyükşehir belediye başkan adayları ve Belediye Başkan Adaylarıyla özel röportajlarımız yakında siz okuyucularımızla paylaşacaz.

SEÇİMLER YAKLAŞIYOR.NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI İSTİYORUZ?
Mardin’de siyasi rüzgârın rotasını mardintime.com belirliyor. Yerel seçimlere az bir zaman kala Büyükşehir belediye başkan adayları ve Belediye Başkan Adayları kendilerini hissettirmeye başladı. Siyasi kulislere kulağını dayayan ve duyduklarını konuşulanları anında takipçileriyle paylaşan mardintime.com ile gündem belirleyen haberleriyle ve özel röportajlarıyla sizlerle buluşacak.


2014 yerel seçimleri aday adaylığı için mardintime.com il merkezi ve diğer tüm ilçelerde yürüttüğü kamuoyu çalışması devam ediyor. Bu çalışma tamamen bağımsız bir şekilde yürütülüyor. Yapılan kamuoyu çalışmasının sonucunda adaylarla özel röportajlar yapılacaktır.Röportaj yapılacak kişiler komuoyunda İsmine yer verilen kişilerden ve halk arasında ismi sıkça dillendirilen isimlerden oluşacaktır.

Sizin için biz soracaz onlar cevap vereceklerdir.Yapılan röportajlar sayesinde halkımız aday adaylarımızı yakından tanıma fırsatını bulacaklar.

Bizi tekib edin Mardin'den Haberiniz Olsun

Bilgi İçin ;

[email protected]






Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2013, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER