banner113

SİNANOĞLU KIZILTEPE İLÇE KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ.

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ali Sinanoğlu Kızıltepe İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i makamında ziyaret etti.

SİNANOĞLU KIZILTEPE İLÇE KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ.

           Kızıltepe İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, bölgede geçmişe göre çok olumlu gelişmeler yaşandığına dikkat çekerek, vatandaşların barış içinde ve huzur ortamında yaşamaktan yana olduğunu ifade etti.

 

Ermiş, aday adaylığınızı yakından takip ediyorum. Nusaybin’de  kepenk kapatma eylemlerinin yaşandığı  bu ortamda göstermiş olduğunuz cesaretinizi kutluyor, temsil meclisi projenizin, Mardin’e katkı sağlayacağını düşünüyorum. Dile getirdiğiniz projeler bölgenin ve dolayısıyla kentin yapısına ve kalkınmasına da uygun ve yararlı olmasını diliyorum” dedi.

                          

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ABDULLAH ERGEN “ İNSANLARI KORUMAK VE KOLLAMAKLA GÖREVLİYİZ”

 

                  Kızıltepe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen ise  polis olarak Kızıltepe’de vatandaşın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşaması için tüm önlemleri  aldıklarını belirterek ”Bizim görevimiz insanları korumak, kollamak ve huzurlu yaşam alanları yaratmaktır. Biz bunları yapıyoruz. Kepenk kapatma ile ilgili baskıları yenmeye çalışıyoruz. Vatandaşımız huzur istiyor. Bunun için de vatandaşımızın dik durması gerekiyor. Bunun yanında sosyal yaşam içerisinde vatandaşlarımızla kaynaşmaya ve yeri geldiği zaman destek olmaya gayret ediyoruz. Kızıltepe ilçesinde her şeyin daha iyiye gideceğine inanıyoruz. Bu genç yaşınızda göstermiş olduğunuz bu özverili ve emin adımlarınız ile başarılı olacağınızı umuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

             Mardin il Merkezinde ve ilçelerindeki ziyaretlerine devam eden AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ali Sinanoğlu, “yeni bir bakış açısı ve çağdaş bir hizmet anlayışı ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına talip olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER