banner113

Mardin’de masa tenisi coşkuyla başladı

Mardin’in ev sahipliğinde bu yıl 8.’si Düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Sporları’nda masa tenis turnuvaları coşkuyla başladı.

Mardin’de masa tenisi coşkuyla başladı

Okay Yaşar Lisesi Kapalı Salonu’nda 22 ilden gelen yaklaşık 60 sporcunun katılımıyla start alan tenis maçlarında gençler adeta raketleri konuşturdu. İllerden gelen sporcular düzenlenen maçlarda grup müsabakaları yapıldı. İki gün devam edecek maçlarda, erkek ferdi, kız ferdi ve final müsabakalar yapılacak.

Müsabakalarda 5 setin 3’ünü alan takım maçı kazandıktan sonra çeyrek finale yükseliyor. Final maçları yarın gerçekleştirileceği kaydedilirken,  Mardinli masa tenisi sporcusu Mekân Ceylan ise erkekler kategorisinde favori isimler arasında yer alıyor.

Tüm spor dallarında olduğu gibi masa tenisine de önem verdiklerini kaydeden Mustafa Kuzu, MARGENÇ Spor Kulübü ’nün ikinci ligde destek verdiğimiz takımımız ve bu kulübün sporcusu olan İbrahim Kankanın minikler Türkiye şampiyonasında, Türkiye 3.’sü olması masa tenisine verdiğimiz önemi göstermektedir.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2013, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER