banner113

Mardin Spor’da transfer çalışmaları sürüyor

TFF Spor TOTO 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek Mardin 1969 Spor, transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Mardin Spor’da transfer çalışmaları sürüyor

2022-2023 sezonun namağlup şampiyon kapatarak 3. Lig’e yükselen Mardin 1969 Spor transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

CEVDET UZUNKÖPRÜ: DOĞRU OYUNCULARI SEÇİYORUZ

Mardin 1969 Spor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, çok yüksek rakamların konuşulduğu bir ortam büyük bir titizlikle, doğru futbolcuları transfer ettiklerini söyledi. Uzunköprü, “Transfer piyasasında çok yüksek rakamlar konuşuluyor. Başkanımız ve yönetimi çok büyük bir fedakarlık göstererek gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Uzunköprü, çok iyi bir takım kurduklarını vurgulayarak “2023-2024 sezon öncesi transferlerde çok titiz bir çalışmayla bu liglerin en iyi takımını oluşturmak için çabalıyoruz. Hedefe oynayan bir takım oluşturuyoruz. Bu takımı kurarken arkamızda büyük bir özveri gösteren başkanımız Rıdvan Aşar ve yönetim kurulumuzun büyük desteğini görüyoruz. Nokta futbolcular transfer ediyoruz. Takım yapmak bir sanattır. Mardin 1969 Spor transfer komitesi her oyuncuyu çok iyi araştırarak alıyor. Bu oyuncular profesyonel liglerde şampiyonluklar yaşamış futbolcular ve kendilerini kanıtlamış futbolcular. Transfer piyasası şu anda çok büyük paraların döndüğü bir ortamda yapılıyor. Takım yapılanması yaparken bu lige göre kendisini kanıtlamış futbolcular alıyoruz. Bütün Mardin 1969 Spor taraftarlarının içi rahat olsun. Doğru oyuncular transfer ediyoruz ve şuanda görüştüğümüz bir çok futbolcu var. Bu transferleri transfer komitesi ile birlikte yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

Sahada koşan ve savaşan bir takım oluşturduklarını ifade eden Uzunköprü şunları söyledi: “İyi bir takım oluşturuyoruz ve transferlerini bu yönde yapıyoruz. Aldığımız ve alacağımız futbolcular karakterli, sahada koşan ve mücadele eden oyuncu grubu olacak. Takım olarak hem iç transferde hem de dış transferleri ile birlikte çok iyi bir takım oluşturuyoruz.  Aldığımız her oyuncuyu çok iyi biliyoruz ve çok iyi araştırarak alıyoruz. Transfer komitesi ligler bitiminden sonra üç aydır çok titiz bir çalışma içinde bu futbolcuları transfer ediyor. Mardin bu yıl sahada şampiyonluğa inanan bir takım görecek herkesin içi rahat olsun.”

EMRULLAH SAYAR İMZAYI ATTI

TFF Spor TOTO 3. Lig 1. Grup’ta önümüzdeki sezon mücadele edecek olan Mardin 1969 Spor daha önce prensipte anlaştığı oyunculara resmi imzayı atmaya başladı. Kırmızı lacivertli takım, ilk resmi imzayı daha önce kendisi ve kulübüyle anlaştığı 22 yaşındaki genç santrafor Emrullah Sayar’a resmi imzayı attı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Daha önce Diyarbekirspor ile geçici transferi konusunda ön prensipte anlaştığımız Emrullah Sayar 2023-2024 sezonu için kendisini renklerimize bağlayan imzayı attı.” ifadelerine yer verildi. Geçtiğimiz yıl 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Diyarbekirspor’da 45 resmi maçta sahaya çıkan 1.87’lik santrafor 6 gol atma başarısı göstermişti.

HABİP AKMAN 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Habip Akman da 2023-2023, 2024-2025 sezonu için tekrar anlaştı. 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Akman, kulüp binasında kendisini tekrar iki yıllık yapan sözleşmeyi imzaladı. Kırmızı lacivertli takımdan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  “Takımımız sezon sonu sözleşmesi sona eren ve daha sonra ön prensipte anlaştığı Habip Akman ile 2023-2024, 2024-2025 sezonu için resmi sözleşme imzaladı. Ailene tekrar hoş geldin Habip Akman.” İfadelerini kullandı.

İmzayı attıktan sonra çok mutlu olduğunu belirten Akman, başta kulüp başkanı Rıdvan Aşar, yönetime, teknik direktör Cevdet Uzunköprü ve Mardin 1969 Spor transfer komitesine teşekkür etti. Akman, uzun yıllar Mardin 1969 Spor’da kalıp, takımı layık olduğu yerlere getirmek için mücadele edeceğini vurgulayarak, “Geçen sezon bir şampiyonluk sözümüz vardı, onu tuttuk. Bu sezon da inşallah Mardin 1969 Spor’u belli yerlere getirmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

BAŞKAN AŞAR: YILDA İKİ GENCİN MARDİN’DEN ÇIKMASI İKİ FABRİKANIN KURULMASINA BEDELDİR 

Kızıltepe’de tribünü olmayan ilçe stadında Kızıltepespor’un eski futbolcuları arasında yapılan dostluk maçını Mardin İl Gençlik Spor Müdürü Beytullah Birlik ve Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar da izledi. Birlik ve Aşar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) sınavlarına hazırlanan gençleri de  ziyaret etti. Gençlerin sorun ve taleplerini dinleyen ikili gençlere girecekleri sınavda başarılar diledi.

Gençlere çok büyük değer verdiklerini bildiren Başkan Rıdvan Aşar, “Yılda iki gencin Mardin’den çıkması inanın iki fabrikanın kurulmasına bedeldir. Her zaman gençlerimizin yanındayız. Şuan Mardin 1969 Spor kulübümüzde de gençlerimize çok büyük önem veriyoruz. Onların gelişimi için yardımcı oluyoruz. Siz de burada hayalleriniz için çalışıyorsunuz. İnşallah iyi yerlere gelirsiniz. Hedefleriniz büyük olsun” dedi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER